Zadnji članki

Zgodbe malih junakov: Borila se je kot levinja
Inkubator pokrit s pregrinjalom z izvezenim levom. Edina je imela tako pregrinjalo. Povedala sem ...
Resnične zgodbe

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zap...
Aktivnosti
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

ampak ok, to je ze za drugo temo). No, in sem dobila navodila, da moram bit pozorna na kolicino(itak), barvo in vonj urina. Ce zacne urin smrdet-ALARM in takoj k zdravniku...
sem sla danes kuj po en paket in bom stestirala
Ne smrdijo in ne spuščajo (zaenkrat
)
...ko mi tega paketa zmanjka sigurno tudi jaz probam z enim paketom Lumpijevih...
Važno, da so zdržale in so bile res v redu. Grem pa ta teden po en paket Mullerjevih. Ene jih zelo hvalijo, druge pa ne. Me zanima kake so. Jih še nismo imeli. Ima pa najin mali okrog 7500g in ne vem, a naj vzamem še trojko, ali že štirico. Kaj pravite?
Sicer je mulc včeraj nenormalno veliko pil, tko da jim to ne štejem v minus, ampak se še nisem odločila katere bom uporabljala... Bom še malo preizkušala