writing-img

RE: cene plenic

clock-img

25.10.2010, 00:07

clock-img

Biba Buba

pencil-img

142

Kupuje katera Leclercove-mots d'enfants? Prejsnji teden sem bila v Leclercu, je ena mamica vzela 4 pakete teh plenick? So dobre? S katerimi jih lahko primerjate?

user posted image

clock-img

25.10.2010, 07:27

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Biba Buba

Kupuje katera Leclercove-mots d'enfants? Prejsnji teden sem bila v Leclercu, je ena mamica vzela 4 pakete teh plenick? So dobre? S katerimi jih lahko primerjate?

user posted image

Jaz sem jih ene 4x kupila, nič posebnega, malo bolj trde, kompaktne od npr pampersk in hoferjevih. pRIMERJAM JIH LAHKO S KAKIMI LUMPI IN SPARKY (pardon črke).

clock-img

25.10.2010, 08:46

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Lumpi - malo pretrde, drugače OK
Hofer - predebele
Müllerjeve - št. 2 so prepuščale vlago skozi in smo jih opustili... po kakem letu sem kupila št. 4 in sem z njimi zelo zadovoljna user posted image
Pampers Simply Dry iz Müllerja - ugodne in super, najboljše do zdaj! user posted image

clock-img

25.10.2010, 21:28

clock-img

Biba Buba

pencil-img

142

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: Biba Buba

user posted image

Jaz sem jih ene 4x kupila, nič posebnega, malo bolj trde, kompaktne od npr pampersk in hoferjevih. pRIMERJAM JIH LAHKO S KAKIMI LUMPI IN SPARKY (pardon črke).

Hvala za pravocasen odg.,  ker sem jih mislila ze kupit user posted image . Bom kar ostala pri Pampers.
Te hoferjeve kupuje soseda, in je zelo zadovoljna...

clock-img

25.10.2010, 21:34

clock-img

Biba Buba

pencil-img

142

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Hofer - predebele

Mogoce pa sploh ni slabo cez zimo imeti mickano debelejseuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Pampers Simply Dry iz Müllerja - ugodne in super, najboljše do zdaj!

Ja, so fajn.

clock-img

26.10.2010, 14:23

clock-img

majčica1508

pencil-img

1299

Evo danes v DM-kupila Pamperske....tiste,ki so ko hlačke dala za njih 5.07€ jih je pa 30 noter in nam ne premočijo,kljub ogromni popiti tekočini imamo jih za spanje...čez dan se trudimo biti brez....
V tušu sem pa za iste pelenice dajala 10.89€ user posted image

Ko je bila manjša smo imeli pamperske,bljak vse čes prišlo........potem prešaltali na milerke in bili zadovoljni,potem je pa zagledala tistega litel ponija na pamperski in smo začeli te kupovat....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem