writing-img

Pa dejte no nehat

clock-img

02.08.2005, 15:56

clock-img

Anonimen

Sestavljat te glupe sezname in razpredelnice. Naj bo kdor če kar če, kaj je pa važno, kaj si po izobrazbi, ločen, poročen, kdaj imaš RD, kdaj ga ima dec, kdaj greš ponavadi na veliko potrebo, kdaj seksaš, kdaj prtepeš deca in otroke.....A ni vseeno?

Sori, ampak men je to čist mim.

clock-img

02.08.2005, 15:58

clock-img

Minka Pobalinka

pencil-img

821

:bravo::bravo: res je... men tud.

clock-img

02.08.2005, 16:03

clock-img

Anonimen

Brez zamere, ampak določene uporabnice RR-a so se s tem seznamom strinjale in to z razlogom, da si medsebojno pomagajo v določenih strokah ali na določenih mestih, kadar bodo druge to potrebovale.

clock-img

02.08.2005, 16:04

clock-img

monči

pencil-img

125

men tut

clock-img

02.08.2005, 16:07

clock-img

monči

pencil-img

125

sori sem se prenaglila....res zna ta seznam prav pridt

clock-img

02.08.2005, 16:09

clock-img

Anonimen

Aja? In kaj boš imela od tega, da boš vedela, kdaj sta Jože pa Micka vzela? pa od tega, da boš vedla, kdaj ima Jože od Micke rojstni dan? :zmeden2:

clock-img

02.08.2005, 16:10

clock-img

Anonimen

Edini razlog je ta, da si vsakodnevno medsebojno čestitamo, saj imajo nekateri radi tudi to, da jim ob dnevnih, ki so za njih pomembni, čestitajo tudi neznanci.

clock-img

02.08.2005, 16:11

clock-img

Anonimen

A taka da je ta stvar? Da imajo radi, da jim neznanci voščijo praznike? Hudo.

clock-img

02.08.2005, 16:12

clock-img

Anonimen

Vsak po svoje, Al bina. Po mnenju mnogih je to lepo. Po tvojem ne?

clock-img

02.08.2005, 16:12

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Jaz pa sezname ki se tičejo uporabnic še nekako razumem (čeprav nobenga ne briga kdaj imam rojstni dan - se pač nisem vpisala), ni mi pa jasno zakaj je važno kdaj imam moj dedc rojstni dan - če mi lahko ena razloži :zmeden2:

Pa še to: o poklicih se meni tudi zdi smiselno, če kdaj kaj rabiš in sem se zato tudi vpisala, vendar pa sem se zdaj našla pod 'samostojni raziskovalec'. Res je to moje delovno mesto, tako se pač imenuje, drugače sem pa farmacevtka - mislim, da bi to koga bolj zanimalo. Tko da dejte ta seznam naredit po strokah (ekonomija, šolstvo...) če že, da bomo našli kar bomo rabli.
Pa lp, Taška :rozica:

clock-img

02.08.2005, 16:14

clock-img

žužu

pencil-img

620

evo sem še sem skopirala.ja.
jaz bi tukaj samo še neki dodala...zdej izobrazba je eno, kaj kdo zna in obvlada, pa drugo.
jaz recimo sem po izobrazbi ekonomist, pa nimam pojma o ekonomiji
obvladam pa veliko o cvetličarstvu, psih, psihologiji, slovenščini in lektoriranju, kriminalistiki...
mislim, da nas je veliko takih, ki se pač poglobimo v stvari, ki nas zanimajo injih res znamo. kaj mi rabi odvetnik, če ni nikoli bil po poklicu odvetnik. mislim, da šteje praksa in ne teorija. samo moje mnenje, da ne bo kdo jezen.

clock-img

02.08.2005, 16:15

clock-img

Anonimen

Velja za predlog po strokah, taška, se bom potrudila...
Kar sem pa rojstnih dni tiče - tudi tukaj je vse v tem, da si med samo čestitajo tudi neznanci, saj je za večino to zelo lepa gesta. In tudi marsikateremu od naših :love: je všeč, če mu me sporočimo, da mu za njegov rojstni dan čestita tudi prijateljica, pa čeprav z RR-a.

clock-img

02.08.2005, 16:15

clock-img

Anonimen

A ne bi pol rajš enga podforuma odprl: čestitke in pozdravi, da ne bi bla vsaka druga tema tle gor: kdaj....in seznam....in....

clock-img

02.08.2005, 16:16

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

Al bina, :bravo:, se strinjam!

Kerensa, pa kje najdeš cajt da vse to zbereš skup? A ni bolš mal ven it, na zrak recimo. :)-;) Pa brez zamere! :rozica:

LP, :pika:

clock-img

02.08.2005, 16:17

clock-img

Anonimen

Nekateri bi bili za to, Al bina, žal pa uprava RR- a ni...

clock-img

02.08.2005, 16:17

clock-img

Anonimen

Pikapolonica, za vse se najde čas, če se hoče. :)

clock-img

02.08.2005, 16:20

clock-img

Anonimen

Ja no, pol pa serte tle gor s temi seznami, sej v končni fazi se jih da tudi preskočit.

In da bi mojmu rekla: ti, una s foruma ti vošči RD? Bi me samo čukasto gledal.

clock-img

02.08.2005, 16:20

clock-img

Anonimen

Kaj naj ti še rečem, Al bina?
Nekateri so pa veseli in me smo vesele, da so taki.

clock-img

02.08.2005, 16:22

clock-img

Anonimen

le kar, le kar...kar tako naprej. Pa veliko zagnanosti in čimmanj napak pri sestavljanju seznamov.

clock-img

02.08.2005, 16:23

clock-img

Anonimen

Hvala za lepe želje.
Čeprav dvomim, da so prišle iz srca in ne razumem, zakaj tako malo tolerance za nekaj, kar lahko, kakor si sama rekla, preskočiš?

clock-img

02.08.2005, 16:23

clock-img

Anonimen

Hudo, na sliki je...
In v kolikor misliš, da mu karkoli manjka, si dobrodošla pri meni na :kava: - kadarkoli...

clock-img

02.08.2005, 16:24

clock-img

Anonimen

Zakaj pa anonimnost?

clock-img

02.08.2005, 16:35

clock-img

Anonimen

Bom kar ponovila - kdor zna, pač zna... To sem jaz in to javno priznam - nekatere tega poguma očitno ne premorejo. In jaz jim kljub temu čestitam, da so popolne. :)

clock-img

02.08.2005, 16:48

clock-img

muki1

pencil-img

7193

PA DAJTE NO, DA VAS NI SRAM!!!!
Meni osebno se zdi tudi glupo kar naprej neke sezname delat, sem se vseeno pofočkala na zadnjem in na predzadnjem, ko so bili rojstni dnevi tudi, pa se mi je fajn zdelo, ko sem prišla z morja, da sem med starimi posti videla VSE NAJBOLJŠE MUKI1, moram povedati, da je marsikatera,,prava prijateljica,, pozabila na moj rojstni dan, medtem ko pa Kerensa naprimer ni. Scer pa nekatere res veliko tu gor visijo in dajejo same neumne pripombe, ene se pogovarjajo. Saj ni treba vsega preresno vzet, a ne? Da se boste zdaj spet 22 strani kregale, pod kateri post se katera podpiše, pod Albinin ali Kerensin, se mi zdi glupo. Jaz se do neke mere z obema strinjam, ampak tudi nobene nebom zdaj napadala.

clock-img

02.08.2005, 16:50

clock-img

Anonimen

Hvala, Muki.
Drug komentar ni potreben, se mi zdi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem