writing-img

Pa dejte no nehat

clock-img

02.08.2005, 16:56

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Meni je lepo, da se prijateljici ali pa "prijateljici", če hočete, čestita za rojstni dan. Tudi sama sem vesela te pozornosti in tudi sama rada čestitam.
Se pa bojim, da bo v nepregledni množici vseh teh evidenc vse skupaj izgubilo pomen in čar.:zmeden2:
In bo res najbolje, da bo za vse to obstajal poseben forum, ker se mora človek, če ga to ne zanima, res prebijati čez pol strani. Jaz pravim, vse do ene zdrave meje.

clock-img

02.08.2005, 16:58

clock-img

Anonimen

Vsem skupaj bom stvar popolnoma poenostavila - povejte, kaj naj ostane in kaj naj se ukine. Pa naj odloči večina. Najbolj pošteno, kajne?

clock-img

02.08.2005, 17:02

clock-img

Anonimen

Zarad mene se lahko že včeraj vse ukine.

clock-img

02.08.2005, 17:05

clock-img

Anonimen

1. predlog za ukinitev vsega zabeležen (tudi v imenu Punčice in Anitke).

clock-img

02.08.2005, 17:07

clock-img

rija

pencil-img

15589

post, katerega naslov me pritegne preberem, večine pa ne. tako je to. vsak naj gleda tisto, kar ga zanima. če te ne, bereš dalje.
sto ljudi, sto čudi. :rozica::rozica:

clock-img

02.08.2005, 17:24

clock-img

Micy

pencil-img

726

Albina ma prov teh seznamov je čedalje več jest mislim da sem vpisana tm kjer mam rojstni dan pa predvideni rok poroda na prvi nosečnosti če se ne motim.
Tedva sta se mi zdela kull ostali so mi pa mal mim, kaj pa koga briga kdaj ga ma moj dragi pa kako je mojemu dragemu ime.
Sicer pa preskočim večina naslovov ki me ne zanimajo.:)-:)-:)-

clock-img

02.08.2005, 17:34

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

ko bo imel moj :love: RD (v kratkem) :)- se bom pa jaz kar na al binco obrnila, z glasbeno željo :)-

clock-img

02.08.2005, 17:51

clock-img

Baldi

pencil-img

1312

Posipam se s pepelom Kerensa. Evo, ker se nisem stinjal s tvojim predlogom
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=49547&idk=103
me (nas) pa zdaj tepe:ups:

Rija, ni fora v tem, da temo preskočiš. Poglej trenutno razmerje (na forumu naš vsak dan) med seznami in ostalimi temami pa ti bo jasno, v čem je problem...
Če se že pojavi kakšna "fina" debata, je zaradi teh seznamov takoj na drugi strani. Pol pa itak ni več zanimiva, vsaj po mojih izkušnjah sodeč.

Torej, v skrajnem primeru glasujem za nov forum, če že ne bo boljše rešitve:bravo:

LP:pujs:

clock-img

02.08.2005, 17:55

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz se v vsem strinjam z Baldijem:bravo:.

clock-img

02.08.2005, 18:14

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Evo je že v službi,že najeda ...samo vprašanje časa je blo,kdaj ven udari 14 dni brez RR-je!

clock-img

02.08.2005, 18:18

clock-img

Anonimen

O, Zara, kako sva se pa midve zdajle znašli tukaj?:zmeden2:
Ja, res je. Eni seznami so meni tudi brez veze, ampak do zdaj sploh nisem vedela, da so.:)

clock-img

02.08.2005, 18:20

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Zakaj se pa ne bi mogli znajti tukaj ?? A teb so pa samo eni brezvezni???

clock-img

02.08.2005, 18:25

clock-img

Anonimen

O, šeeeeeeeet, zdaj sem jih sploh prvič videla. To pa je res že malo tu mač.

clock-img

02.08.2005, 19:56

clock-img

corfu

pencil-img

3829

To je šlo že res malo predaleč s temi seznami, saj jih je skoraj cela stran:zmeden2:

Kerensa, kaj si po poklicu oz. kje delaš? Upam, da opravljaš poklic kjer delaš razne tabele, izračune, kajti to ti je pisano na kožo.

Srečno

clock-img

02.08.2005, 20:24

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Evo me evo me evo me:)-:)-:)-:)- KRIVC TA GLAVN. Gremo se demokracijo. Ker nimamo volilnih lističev, kr roke gor kdo je za ukinitev mojih seznamov. Pa da jih naštejem SAMO MOJE seveda:
- Rojstni dnevi RR-jevk
- Rojstni dnevi naših malčkov
- Seznam nosečk
- Seznam letošnjih nosečk, ki so že mamice.

Pa kaj se sekirate, sej itak je kup brez veznih tem gor in tako tud pride kaka fajn tema na drugo stran.

:zmeden2:

clock-img

02.08.2005, 20:25

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

No, sam še tebe sem čakala...

clock-img

02.08.2005, 20:25

clock-img

dadica

pencil-img

556

puncica da ne bi ki seznam nosečk ukinila,še bo katera pozabla it rodit :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

02.08.2005, 20:26

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Al binci je pa dekl dol vrgl kaj:)-:)-:)-:)-:)- sej sem vedla da bo morala enkrat še skašlat. Prav je al binca tako, a ti je zdej odlegl?:)-:)-:)-

clock-img

02.08.2005, 20:27

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Zara a ni fajn, mater se režim tle ko zmešana:)-:)-:)-:)-:)- Ne res sem samo čakala kdaj bo izbruh :)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

02.08.2005, 20:31

clock-img

puncica

pencil-img

9847

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- mater ste me nasmejale, spet bo borba do krvi kaj. :)-:)-:)-:)-:)- Elita - albina, kdo pa spada pol noter, včasih so govoril o klanih, a zdej pa že elita:)-:)-:)-:)-

clock-img

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Sem vedla,da boš kuzl nardila :)-:)-!! In zdej spet drama in poslavljanje Kerense ....
Mene ne motijo,u bistvu mi dol maha.

clock-img

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Ja a se je spet začelo to napadanje???

Pa saj je vseeno če je Kerensi všeč da dela sezname jih pač dela, koliko časa preživi za računalnikom je tudi njena stvar nihče ne podela njenega dela, a je tako?? a katera namesto nje pospravlja pa kuha???
Albini so pa všeč druge stvari pa tega ne dela ??? Pa noben ne zahteva od tebe Al bina da kam vpišeš svoj RD al pa od dedca. Ko boš imela ti RD pač nebomo vedeli in ti nebo nihče čestital od neznancev, ker je to tvoja želja. In zakaj naj bi sedaj ukinili sezname??? Če jaz po pravici povem jih ne gledam, edinega ki sem ga pa je bil katera je že rodila vse ostale še nisem šla gledat, pa me zato ne moti če jih kdo odpira, jih pač preskočim!!!

Mislim, a je treba za vsako stvar se kregat??? Sem šla pa sedajle gledat na seznam RD pa vidim da smo tu gor sami odrasli in lepo bi bilo da bi se tako tudi obnašali.

CIPRESA

clock-img

02.08.2005, 20:34

clock-img

puncica

pencil-img

9847

kuzl hmmm kaj je to:zmeden2: Pa dej nehi no, punca je pač zagnana in ne vem zakaj nekatere to moti a ne zara. A teb pa dol maha:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

02.08.2005, 20:34

clock-img

kalimero

pencil-img

438

Tisti, ki te bo hotel žalit, te lahko žali tudi anonimno.
Ti boš v vsakem primeru vedela, da leti nate. Kje za vraga je razlika???
Res ne vem, zakaj bi koga moralo brigat, koliko časa kdo preživi tukaj gor. Mene bi ganilo edino, če bi koga plačevala, on bi pa v tem času visel tukaj.In bi mu to povedala v obraz, ne pa z enimi zahrbtnimi igricami. Vsako moraliziranje o tem, kdo in koliko se ukvarja s svojim otrokom je pa milo rečeno bolano. Sploh če si anonimen je fino, a ne, ker res ne gre žaliti ljudi z imenom, zraven katerega je slika tvojega otročka.Ker se za super mame ne spodobi, če pa nobeden ne ve, kdo si, je pa ok.Joj, joj, babja narava.
Zdaj pa užgite po kalimeru, me bo huuuudo ganilo:)-

clock-img

02.08.2005, 20:35

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Hmmm seznam RD pa ja že dolg ni bil gor:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem