Sunny24, je hitro minilo teh 7 mesecev, ja, se tudi meni zdi, po drugi strani se je pa toliko enih stvari zgodilo, da pa je za vsaj 7 mesecev. Se 2 nam ostaneta za privajati se na novega druzinskega clana/clanico, potem bo pa se bolj lusno
.
Spetko , pri nas se temperature gibljejo tam okoli 25 zdajle. Kaksna 2 tedna nazaj sem strasno slabo prenasala vrocino, smo bili po mojem okoli 30, zdaj se je pa malo ohladilo, moje telo se je pa tudi privadilo na malo vec toplote.
Suziiiika, imamo drugacno spanje, a ne. Jaz se ne morem prav odlocit, ce me zbudijo Ninine brce, ali jaz njo zbudim s strateskim manevriranjem z XL trebusckom v postelji, ko e obracam. Poskusam cim vec spati na levem boku, jasno pa da del noci prespim tudi na hrbtu in na desnem. Nimam pa nocnih WC izletov, zacuda. Imam pa hecen ritem spanja vseeno, zjutraj se ob nenavadnih urah zbujam, vcasih pozno zaspim, ampak po mojem je to priprava na kasnejsi ritem, ko nas bodo nase pikice prebujale.
MetiLu divja, kot vedno. Tole tvoje veliko delo je res zlata vredno. Ko smo ze pri tem, mi je ena prijateljica svetovala, da je krasno, ce imas za nekaj dni, teden ali 2, hrano vnaprej kolikor se da pripravljeno ali skuhano, da je potem tik tak narejeno - zate ali za moza, ker vsaj prva dva tedna pravi, da si tako v drugih sferah, da je kuharjenje zadnje, kar ti pade na pamet.
Bucibrba, papirji so zapletena zadeva ja, po drugi strani pa spet ne, v smislu, da se da marsikaj uredit, treba pa je imeti cas in potrpljenje, da se vse te procedure izpeljejo.
Julijka11, fino, da se ti je tako lepo izslo z dopustom, da bos lahko malo prej doma.
Vceraj so mi pripravili baby shower. Je bilo prav lusno, postregli so z doma pripravljeno hrano tule - atole, ki je se najbolj podoben tekocemu pudingu, sadjem - papajo in melono, kavo, sadno vodo - ananas in papaja in tamales, tukajsnja tradicionalna jed. Vse zenske - 35 nas je bilo, so prinesle darilca, pa nekaj denarja so tudi nabrale. Moram reci, da nam bo vse prislo prav, ker tule ni navade posojati si ali dajati stvari. Na sreco so vsaj nekoliko cenejse, kot v Sloveniji, je pa vseeno kar zalogaj. No s tem obicajem se pa ta prakticna slovenska navada pokompenzira vsaj malo. Kljub temu, da zadeva pride prav, pa te bolj kot to, pogreje pri
, ko te sprasujejo vse mogoce o nosecnosti in je enostavno eno samo veselje. Dobila sva kar nekaj oblacilc spet, koplet steklenick, pa kozmetike za dojencka malega vozicka - takega, ki je samo za sedet in nekaj igrack, predvsem pa veliko dobrih vibracij vsem, ki so prisle.
Popoldan sva sla pa v trgivino, nabavit se nekaj oblacilc, takih, ki jih bova po najinih ugibanjih potrebovala. Kupila sva 5 parov zabic, 5 parov majic na preklop in 2 bombazna pajacka za 0-3 mesece. (tule imajo drugacne oznake). Pa kupila sva tudi 2 jopici za 3 mesece. Poleg tega sva pa kupila par zabic za novorojencka in eno majcko na preklop za novorojencka, ker ne vem, ce ji bodo tele novorojenckaste zadeve sploh kdaj prav. Pa nekaj nogavick, copatk in kapic je dobila. No danes sva sla pa tudi v en trgovski center, kjer sva kupila 2 trenirki za 6 mesecev, so imlei ravno popuste, eno cokoladno rjavo in eno roza. No zdaj sva z oblekicami do nadaljnega zakljucila, razen, ce bova ugotovila, da se kaj nujnega potrebuje in sva pozabila. Od velikih zadev nama kar se nekaj stvari manjka, se bova pa lotila kupovanja naslednja 2 tedna.
Upam, da praznika dela ne boste prezivele delovno, pac pa v prijetni druzbi na kaksnem kresu ali pikniku.