writing-img

RE: Julijke 2011

clock-img

13.08.2011, 10:13

clock-img

Špelca21

pencil-img

431

Oj.
No pa sva jo dočakala user posted image .
5.8. se nama je pridružila Ajda. Porod so mi sprožili, ampak je šlo pa zelo hitro vse (na srečo ker je bolelo ko user posted image ). user posted image Torej ob 9h sem dobila gel, odprta sem bila 1,5cm. Okrog teh me je začelo malo bolj "zvijat", ob 17h so bili popadki na cca. 2min, ob 17.30 na pregledu mi je G predrla mehur (odprta 4cm) in gas v porodno. Za klistir ni bilo časa ker so bili popadki na minuto in skoraj čisto odprta (samo nek rob je še bil) in v slabih dveh urah sem rodila. So me pa prerezali, ker mali nekaj ni pasalo in je imela nizek pulz pa ker je šlo vse tako hitro, da se ne bi raztrgala.
Pred porodom sem še "sanjala", da bom imela ultivo, ampak ni bilo časa. user posted image
Tako da moja porodna izkušnja je prav super in res si nisem mislila, da bom že prvega otroka rodila tako hitro.

Vse pohvale pa babicam, sestram in zdravnikom v porodnišnici Celje.

clock-img

13.08.2011, 22:37

clock-img

julijka11

pencil-img

515

daška in špelca, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2011, 08:00

clock-img

huda83

pencil-img

52

Punce, saj vem, da sem malo pozna ampak a imate kakšno skupino na FBju?
Mi smo imeli sicer rok avgusta, pa smo malo pohiteli :)

clock-img

18.11.2011, 08:07

clock-img

daška91

pencil-img

404

huda83- avgustovke imamo na Fb-ju skrito skupino RR AVGUSTOVKE 2011 :) lahko predlagam tvojo prošnjo če želiš :)

clock-img

18.11.2011, 08:08

clock-img

huda83

pencil-img

52

Daša, saj pri avgustovkah že veselo klepetamo :) sem pa mislila še v julijevke se malo vključit - več mnenj pa to :)

clock-img

27.02.2012, 20:24

clock-img

daška91

pencil-img

404

Zdravo sem mamica še ne 7mesečnemu sinčku Nejcu. Živimo v Kranjski Gori no jaz sem tukaj šele 1 leto.Sedaj me pa zanima če je katera mamica tukaj iz Kranjske Gore , ki ne poznam nobene tukaj okoli user posted image user posted image ?? Bi bla zlo vesela da bi skupaj vozičkal...lp Daša

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem