Hojla!
Se me še spomnite? Se od praznikov nisem javila
Smo prvo bili na morju, je res pasalo malo odklopiti, pa da kdo drugi skuha in pospravi za mano
Smo se imeli super.... KO smo pa prišli domov, pa par dni samo pranje, sušenje, likanje, kakšen piknik, potem pa spet služba....
mismis, moram povedati, da me res veseli, da tvoji pupi lepo napredujeta, samo tako naprej
Pa dobrodošle nove
Komentirala bom samo par stvari, ker bo le par dni trajalo, da vse preberem in se spet vklopim v debato, če nimate nič proti...
Pomoč po porodu: po prvem porodu je mož bil doma celi mesec, 15 dni očetovskega dopusta, ostalo pa redni dopust in je blo super, res. Smo se navadili drug na drugega, hodili na dolge sprehode, mož je pomagal pri čisto vseh opravkih, tašča in mama pa sta nama izmenično nosila kosilo, kar nama je res ful pasalo. Tak da smo se ukvarjali samo sami s sabo... Tokrat pa že počasi pripravljam tudi sama hrano, ki jo lahko zamrznem in potem odmrznem (omake za testenine, golaž, filane paprike,....), pa bom kombinirala moje zmrznjeno z mamino/taščino
.
špelca21, čestitke za poroko
monika2011, prav je, da se postaviš zase in za svoje pravice... Kdo se bo drugi, če ne boš sama, in kot si napisala, sploh se več ne gre za denar - čeprav ne škodi - ampak za princip...
MetiLu, je res hudo, ko otrok zjutraj ne želi v vrtec
Je pa tudi moj sin po naravi prijazen, al kak bi temu rekla. Brez problemov posodi igrače, boža druge otroke.... NI pa mi všeč, da mu drugi recimo kar jemljejo stvari. SIcer on bi dal, ampak bi ga tudi rada naučila, da se postavi za sebe, da pač če mu ni, tu in tam ni treba dati stvari, pa tudi ne vem, kako se tega lotiti... Ker to je po moje kakarterno pogojeno???
Drugače kupljene še nimam kozmetike, oblačila sem vzela samo par malenkosti, za mojo dušo, ker imam ogromno vsega, imam pa vse na seznamu... Bom počasi
Se še beremo...