Evo še enkrat dobro jutro vsem pupam, ki ste (smo) v enem kosu.
Noč je pri meni minila mirno, spet sem imela 4 sprehode na wc, dete je brcalo tudi sredi noči, tako da sem se še dodatno ene 2x zbudila. Se mi kar zdi, da bom danes čez dan zalegnila za kako urco, da nadoknadim nočno žurko.
Sem pa ravnokar pri eeem, drugem zajtrku
(prvi že ob 6.30, ko je šel moj dragi na šiht). Apetita mi res ne manjka, ampak se tolažim s tem, da tehtnica na srečo ne pokaže, koliko jem
. Vsaj enkrat, sicer se pa moram kr pazit, ker se mi sicer vsak presežek hrane takoj pozna.
A še katero zebe v noge zadnje dni?? Danes, ko sedim tule doma, sem si morala kar štunfe dat gor, tolko je shladilo. Sem ravno razmišljala, da sem se še pred dvemi tedni sekirala, da nimam dovolj poletno-hladnih cunjc za našega mižeka, če bodo pa take temperature, ga bo kar treba malo bolj obleči, da ne zmrzne
in mislim, da imam toplega dovolj pripravljenega.
Pri meni se še kar nič ne dogaja, nobenga čepa (aja, čestitke Aqua77, mogoče pa se začenja dogajat
), krčev res samo za vzorec, hrbet nič ne boli... Me je pa danes kolegica potolažila, da ni nujno, da se zadeve odvijajo počasi in da ni nujno, da že dneve pred porodom čutiš, da se dogaja... pri njej je menda šlo zelo hitro, jo je zvilo v pol ure, šla v porodnišnico (no, tam je potem nekaj časa trajalo) in je rodila brez predhodnih močnih znakov.
Evo, pozajtrkovala, zdaj se lotim "študiranja" elektronske varuške, da mi cajt mine in da si še to pripravim zdaj, ko je časa na pretek. Potem bo treba štručko rihtat, pa se cartat in ne bo časa za oslarije
.
Lepo se imejte, vse ki ste danes na pregledu in se boste vrnile domov, pa se kaj javite, da bo kaj bret malo kasneje. čau čau.