Ojla kako ste kaj?
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu
Zdej grem pa malo počit, ker ponoč sploh ne morem spat
Ali kaj trapastega sanjam, al mi je vroče, al me zebe, al me lulat, al pa tamal gnjavi, v glavenm, sem malo skurjena dones
Joj kok mi je tole znano. Ko mi zjutraj ura zvoni,kot, da bi me en po buči mahnu, bi mogla jt nazaj spat za ene par uric ne pa v službo. Še dobro, da delam samo še naslednji teden, pol pa 1 teden dopusta, ker tole je res groza. Vse kar delam je, da hodim v službo, doma ni od mene prou nič. Upam, da tole res čimprej mine...
anci banci mislim... no koment. Vem, da je težko ampak probaj se čim manj sekirat, škoda živcev, boljše pa tako ali tako nebo. Sem jaz bila enkrat 1 teden na bolniški, ker sem zbolela (obležala z vročino), delala sem dokler sem se lahko vlekla in, ko sem prišla nazaj se šefica cel teden ni pogovarjala z mano

.Pa še marsikaj je bilo v teh letih ampak ti povem, da mi zdej dol visi tudi, če mi da odpoved, bom pač iskala drugo službo. Škoda mojih živcev, po njihovo moraš bit zadovoljen, da delaš, o dnarju pa dopusu se pa itak ne govori

jah takle mamo nekateri pri privatnikih, bo že bolše...
Krvni pregled kje pa se to naredi in koliko stane? Jaz bi šla, da se res prepričam, da je vse ok.
Drugače pa čestitke za uspešno opravljene preglede in

za tiste, ki ga imate danes.