IZVIRNO SPOROČILO: anci banci
ojla bejbe..
se javljam po dolgem času, imela p..v službi so me sprvili do živčnega zloma, ker so mi grozili z odpovedjo(pa imam za nedoločen čas), drugače pa danes imam prvi uradni pregled pri ginekologu, križ me boli, slabo mi ni nič, samo spala bi cel dan.....sem pa na bolniški ker is zdravim živce...
Halooooo!? Joj kok so eni hudobni! Sicer se je pa meni neki podobnega zgodilo lani, samo, da sem imela za določen čas pogodbo. Pa šment kaj ko smo nosečnice kar fino zaščitene.
Jaz sem se zbunla in pritoža, šla do direktorce in mi niso mogli NIČ!!!
Pol so me pa hotli še za regres opeharit, v 5. mesecu nosečnosti so me hotli dat delat z laki in različnimi barvami(!!!???), še kak mesec kasneje pa je ena izmed letošnjih županskih kandidatk od mene pričakovala, da bom nosla stole za njene drage goste!
Pa sploh da ne omenjam, da sem bila v 7ih mesecih 5 nedelj prosta in en praznik!!!! Pa delala sem v javnem sektorju v zelo ugledni ustanovi!
Vsem puncam, ki imate preglede v tem tednu veliko sreče

, ostalim dekletom, ki ste utrpele hudo izgubo pa le pogumno dalje, tudi za vas bo enkrat posijalo sonce pa veliko

!!!
Sam mali jim zagrozi pa bo! sej vem, da je zoprno sploh v današnjih časih, ko je redna služba luksuz, sam vseeno, mal te bojo gledali postrani,ampak boš pa imela mir!