monika2011, nič ne skrbi, drugič je, če je vse v redu še hitreje. Sej verjetno ti je babica rekla, da drugič kar takoj pridi
.
V lj se mi zdi kar praksa da ti dajo tist ctg in se ne smeš več sprehajat, mene je pa hrbet bolel za umreti na tisti postli. Potem kr stvari v žilo brez debate, še prerezat me je hotela, pa sva se skregale in me potem niso, ko sem pa začela rojevati ni bilo nikogar tam, jih je mož iskal okoli, jst sm pa že pritiskala
. Ampak babice sta bile še kr, zdravnik pa joj, nobenega odnosa, brez besede roko not, to me je res zabolelo, pa iglo za predrtje ovojev, jst sm vprašala, kaj mi delate, vsa prestrašena, noben nič povedal, kaj šele vprašal.....Zašil me je pa dobro, sem imela en zunanji in en notranji šivček, me nič ni bolelo preveč, ampak spet niti besedice, ga tokrat tudi jaz nisem šmirglala, sem opazovala otročiča. Jezi me, ker sem rodila hitro (tudi ura in pol), nč komplicirala, ok edin okoli presredka, ker se mi je zdel mim, da bi kar takoj prerezali, še niti napelo se ni vse skupi.
Na oddelku so bli pa čist mim, vsak svoje napotke, ena dojite, druga ne, mu bo slabo, pa ena mi je težila če kadim, da bi mu dala nikotin.... skratka, jst bi kr pobegnila, če ne bi šla lahko tretji dan domov, sem jih imela poln kufr....
V Kranju čisto drugo, prijazne, je bil še en porod in takoj ko se je končal, so se mi posvetile, babica je fuul za pohvaliti. Pustili so me sprehajati se, edino mal so srček poslušali vmes, če je vse ok. Prejšnja izmena me je vprašala, če bi malo pospešile, pa sem rekla, da bi se raje sprehajala in so me upoštevale. Klistir po izbiri. Nobenih sredstev proti bolečinam, kar je meni ok, ker sem bila v Lj čist zadeta, je pa res, da sem tokrat bila v porodni natanko 20 minut do rojstva. Res so bili strokovni in PRIJAZNI. Glavica je bila čisto nizko, jaz pa odprta 6 cm in mi je zmasirala maternični vrat, da se je v desetih minutah odprlo, prerezana nisem bila nič, pa še maternica ni šla ven in jo je iztipala, se je prav trudila revica, ampak je super uspelo, ker jst se fuul bojim raznih narkoz pa operacij
.
Oddelek pa zakon, pustijo te pri miru, če jih rabiš pa spet prijazne, vse ti prinesejo, še dudico je dobil moj fantek in umetnega mlekca, sicer ni pomagalo, je pač živček bil, ampak se potrudijo, brez jamranja in čudaških dovtipov. Res ene slabe stvari ne morem najdet, v lj pa jih takoj naštejem deset. Še pohvalijo mamice. Hrana odlična, zraven kosila kar torta, veliko sladkega, jst sem sladkosneda, pa še mleko je boljše
. Fizioterapevtka se ti fuul posveti in pokaže handling.
Edino v lj mi je všeč, da imaš zlateničnega otroka pri sebi, tu pa ne, ti ga prinesejo in jst celo noč nisem mogla spati, ker me je skrbelo, da si bo špegelce snel, ker je bil zelo močen fantek.
muki1 hvala za informacijo, midva si ogledujeva tiste Stuva variante, barvno in belo pohištvo. Cene so res fuul ugodne, pri nas se igra veliko otrok in ne morem skozi gledati, če bo kdo kaj naredil dragemu pohištvu
.