Suziiika, Majuscka, botticelli, ssevin in freyja, dobrodošle med nami
, več nas bo, bolj bo veselo
Suziika, jaz uporabljam za strije olje za nosečnice od Welede (dobiš v Mullerju in DM-ju), je pa akr drago, cca 15 €, ampak ga pa res pohvalijo
freyja, lepo da si se mi pridružila na PDP, ampak težko da bova skupaj v P. Namreč jaz nosim dva
, tako da bomo mi šli sigurno prej v živo
juhica, sorči za bolj pozen odgovor, zadnje čase se izogibam računalniku in se posvečam buklam. Uglavnom, mene nič ne bolijo pljuča, jaz samo kreham kt star kadilec, res pa je, da je možno da se mi čistijo pljuča, glede na to, da sem nehala kaditi
Meti.Lu, meni je tudi Matija ime noro všeč, samo kaj ko je moj
Matija, nekako ne morem dati otroku enako ime, kot ga ima oče. Pa škoda za konec bolniške, ma zakaj ti G malo naložila, da imaš izcedke.
spetko, upam da sta sedaj oba z malim v redu. Je pa res tole obdobje viroz in bolezni
fiška33, kam se pa selite?
Magic, tole je pa res svinjarija na kvadrat, priznam da mi je kar hudo, ko berem kakšne štorije imate s svojimi delodajalci
anci banci, ali je sedaj vse v redu s tabo? upam, da so se izcedki umirili, pa probaj se sporostiti in ne misliti na šiht, sedaj sta pomembna ti in tvoja pikica
šnofla, super za dobre rezultate NS.
aloje, sem tiu kar fovš za dobro lokacijo hiše, sploh sonček ti zavidam. No saj ga je pri nas tudi kar nekaj. Joj, pa pikico že čutiš
to sem ti sploh fovš.
škrpijonka, ti tudi že čutiš svojo pikico? kakšen pa je občutek? me prav zanima, ali bom prepoznala gibe
Glede imen, midva imava že dolgo izbrana, izdala pa jih bova, ko bo jasno, kaj imamo
, torej ali je
ali
ali pa
(kar bi bilo še najboljše)
. Morje, uf mi tudi kampiramo, ampak za avtodomom. Mislim pa, da letos ne bomo šli nikamor, si kar ne predstavljam z dvema majhinima dojenčkoma iti v kamp, pa še naš kužon gre vedno z nami, tako da imamo že tako ali tako polne roke dela.
Voziček smo tudi že nabavili, sva lovila ta hudo akcijo za EW za dvojčke v Pikapolonici, tako sva prihranila vsaj na globokih košarah
, upam samo da se nisva zaletela in ne bova česa za jinksala
Nosečniške obleke tudi že nosimo
, ampak to bolj kot ne zaradi udobja in počutja. Sicer se še vedno stlačim v svoje kavbojke, ampak če sedim mi gumb pritiska na buškota in to ni prijetno, zato se kar spravim v nosečniške hlače
Hrana, jemo vse in paše vse
, no resno nimam nobenih pretiranih želj po čokoladi, niti ne po kislem. Jem pač, kar imamo skuhano