Dan!
dones imam pa dan poležavanja... sem čist hin, neprespana, grozne sanje, ne pomnim takih... v glavnem, bom šla zdele kar mal oddremat... Možek dela cel dan, mali je v vrtcu, tako, da si to danes komot privoščim
Muki1, se ti pridružujem pri bolečinah v medenici, križu, trtici. Mene je tako zaštihalo, da sem šla 2 dni nazaj na eno terapijo, da je vsaj malo popustilo, me pa vseka vsakič ko se prepognem ... dijo, mijo res... boli za znoret, mam kar mravljince v nogah
očitno mi je en živc tako preščipnilo, da sploh ne spusti
Aja, pa desna veka mi konstantno utripa
Kile pa tokrat ne šibajo tako hitro gor, upam, da tako ostane, lepo počasi do konca. Itak me bo najbrž zadnja dva meseca spet razgnalo
Oblekica je pa res lepa
tud jaz kar naprej neki o oblačilcih zase razmišljam, pa sem skoz v trenirki
no, sej če grem od doma se malo spedenam, že zarad občutka, da se ne "izgubim", ker vem kako je bilo po prvem porodu. eno leto same trenirke, mikice, priročne za dojenje in kakšne kavbojke in superge. Sem rabila kar neki časa, da sem se nazaj ulavfala pa "dala kaj nase" . Pa tud šopingiram rada, priznam
čeprav zadnje čase moram pazit na €, da ne izpuhtijo za napačne zadeve
Frcafela, jaz sem si ene melirano sive pajkice kupila v H&M-u za 10€, pa so super. Imajo tudi črne.
Sem pa prejle probavala stare modrce za dojenje in tisti iz H&M-a so mi zdej že malo tesni
ne vem a mi zdej zize bolj rastejo, pa smo na polovici, v prvi nosečnosti so se mi šele proti koncu tok napihnile... Zgleda bo treba tokrat še kakšnega večjega kupit, vsaj za začetek, ko pride tisti naval mleka, jaz sem imela takrat take ko Pamela Anderson, pa trde ko kamen. Me čudi, da nisem nobenega masitisa fasala, HB! V glavnem, bo treba po kakšen modrc še, ker tile podloženi postajajo neudobni...
Mismis, drži se, pa noge u luft
Čestitke vsem za dobro opravljeno morfologijo in lepe rezulatate. Jaz jo imam šele v torek in še enkrat v petek, se mi že tako vleče. Upam, da bomo tudi mi zvedeli, kdo se nam bo pridružil.
zdej grem pa eno
spit
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 3.3.2011 9:10:48 >