IZVIRNO SPOROČILO: bucibirba
Mene pa kolki bolijo...in to ne kadar hodim, ampak ponoči, ko spim
Jao, zjutraj tako šepam, posebaj na levo nogo...kar neki!
Jaaa, mene tudi med spanjem bolijo boki in se moram non stop okol obračat - iz enga na druzga.... me tko začne bolet kot če bi na tleh na trdem spala (tako so me ponavadi boleli pri spanju v šotoru)
mismis dobro da so dovolj zgodaj to ugotovili in ukrepali! Pazi nase in na svoji dve pučki!! Držim tačke da bo vse tako kot je treba.
Prejšnji teden sem imela
pregled, naredila mi je vaginalni UZ zaradi nizko ležeče posteljice in ugotovila, da se je malenkost dvignila, vendar je še vedno nizko. Je rekla da bo videla kako bo na MF, ki jo imam 15.3. Po mojem, da če se ne bo dvignila, da bom ostala na bolniški...

je še vedno prepovedano. Potem je pa naredila UZ še čez trebušček in poslušala srčeka

Jaz sem pa na hitro videla najino malo štručko - so se lepo kosti videle - hrbtenica in reberca
Me pa v dimljah boli, v službi večino časa presedim, kadar moram pa večkrat vstajat, me pa začne boleti v dimljah ... pa ne vem ali ima kaj veze poln mehur ... zjutraj me tudi vedno boli ko se zbudim, potem me neha okoli poldneva me pa že spet začne.
Sem ji povedala, da sem opazila, da me boli tiste dneve ko ful popijem in imam non stop poln mehur, pa je rekla da je to normalno, tako da ne vem.... na morfologiji še 1x vprašam.
Brcike - ne vem kaj naj rečem, očitno to še ni to, saj je ena napisala, da ko zares začutiš brcike veš da je to to

Kakšnih 14 dni se mi občasno zazdi za čutim nekaj nežnega par centimetrov pod popkom... ampak kot pravim, nisem sigurna ali je to to.
Nakupovanje - zadnjič sva šla v H&M zame iskat majčke, pa sva se seveda najprej ustavila pri tistih luštkanih mini bodijih in sva si kupla 2 bodija - na enem piše I

my mum, na drugem pa I

my dad.
IZVIRNO SPOROČILO: bubu_bibi
pa kar nazaj zabrusim, če mi kdo kaj grdo reče, ali če me grdo pogleda... Pa drugače sem bolj mirna dušica...
Enako je pri meni, sem bolj gobčna ratala
Se vam tudi jaz pridružim na FBju!
Uff, pa mi je uspelo priti do konca ... par dni me ni bilo, pa je brazja za 2 uri
Lepo bodite!