Pozdravljene drage sonosečke,
D'ori in pilotgirl vse najboljše in najlepše! Darilo pa še sledi ;)
Delifinka čestitke za mali štručki!
se bolj predko javljam... v službi imam norišnico, še vedno nimamo nikogar za nadomeščanje... tako bom po vsej verjetnosti delala kar do odhoda v porodnišnico ;) Manjka mi sicer ne nič, mogoče doma kakšna fata, ki bi pospravila kaos, ki ga imamo
Mam kar malo slabo vest, ko berem kako ste vse že pridno pripravljene na prihod bejbija, še dobro da imam veliko stvari od našega fantiča, tako da bolj kot ne rabim kakšne cotike in celotno kozmetiko, pa kakšen moderček in majčko za dojenje za mamico... sem se odločila, da sprobam tega od dada, ko ga vse tako hvalite, majče pa itak v HM kupujem - so super zdej med nosečnostjo, po porodu pa za dojenje.
Papirji, jaz še nič nisem dobila od G, dobim baje 10. jan ko imam pregled, pa bomo potem urejali za porodniško.
Myšika, če se ne motim so bili linki do teh papirjev pod spiskom nosečk!
Cukica, sicer upam da se motim ampak tale tvoja računica za porodniško mi ne gre skupaj, ker 648,13 bruto je 465,15 neto (odšteješ prispevke 143,24 + dohodnina 39,45), edino če si dala v olajšavo otroke, pa še v tem primeru ti za enega otroka pride 495 za dva pa 504? Raje preveri še 1x
Tamy 82
za spisek. Zelo lepo in zelo si pridna, da ga takole rihtaš!
Končno sončeeeeeeeek! Happy pa čeprav bom spet v pisarni zaprta do petih :( No sem si pa zato jutri vzela dopust, da doma skidam vso nesnago in pripravim malo decemberskega vzdušja za malega.
Pa da ne pozabim, ali ima katera tisto ukrivljeno blazino za spanje in dojenje iz babycentra, ki je sedaj v akciji - ste zadovoljne z njo, razmišljam, da jo jutri naročim preko neta...