Joj ne me strašit. upam, da jo spišem naslednje leto, drugače bo kriza. Sem pa jaz tudi jokava danes. Sva se z mamo skregali, ker je vprašala, če bova prišla na božično kosilo k njej. In, ko sem rekla, da ne, ker sva se zmenila, da ne greva nikamor, ampak hvala vseeno, je bilo vse narobe. Sej ne, da sem ji mesec nazaj povedala, da ne misliva za božič in podobno okol hodit, ker bi rada bila sama. Ne pa tako kot lani, nobeden ni želel it nikamor, ampak sva bila povabljena k mojim za božično večerjo, božično kosilo sva imela pa pri njegovih. V glavnem od praznikov nisva imela nič, razen polnih riti, grdo rečeno. In sva rekla, da bi letos bila rada malo sama, predvsem ker bo zadnji božič v dvoje (pa ne, da bi bilo kaj s tem narobe), in ne razumem, kako ne more moja mami tega razumet.
Patrisha, zakaj pa jaz dobim brco v rit?

Jaz sem komaj letos končala z zadnjim izpitom, potem sem pa to službo dobila in ni šlo. Sicer bi si lahko izbrala lažjo diplomo in jo napišem v dveh tednih, ampak kaj naj pol s tistim papirjem?

Hočem diplomo na katero bom ponosna ne pa nekaj šalabajzerskega. Sicer je pa vsak izgovor dober. Ko sem imela izpite, sem tudi jaz komaj čakala, da grem diplomo pisat. Zdaj bi šla pa raje še kakšen izpit.
Sem dodala slikice najine nove komode v nov album ter slikice bušija v album "buši".
< Sporočilo je popravil Teyla -- 20.12.2010 21:49:37 >