IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Pa še to bi dodala glede teže-rajši rodim 5-kilsko dete z glavico 35cm kot 3 kilsko z glavico 38cm. Trebušček oz. špehec se stisne, glavica pa tako-tako. Malo kosti že grejo ena čez drugo ampak vseeno.

No, naš je mel 3kilce pa pol

In 38 obseg glavce

. Sej men tut "samo" premeri glavo, trebuh , nogice... Jaz sem si "sama" zračunala"

, prek unga linka.
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9
Kak je zdaj s to težo? Moj je bil težek 2050 g pri 32. tednih... Kak pa mate kaj ve??
No, naš je glih tam-tam

. Mičken pod 2000g kao (se ne grem v detajle

).
Smajlije pa Mozila zihr briše, ja

.
Hrana: de bi men znesl čez praznke brez najbolšga suzga sadja

Ni šans - brez pršuta ni praznikov, pa če se vsi na glavo postavijo

. Pa tut tatarca bom jedla, briga me listerija (in upam, de jaz tut njo bl mal

).
Tršica, super de ste vsi 3je super

. Glede teženja s težo (v + in v -) se pa podpišem - v vsakem primeru bodo eni pametovali

. Mame vemo najbolje, samo to je treba met v glavi, pa je

.
Pa tut
glede dojenja: ne se pustit živcirat (že tko se same pomoje dost žremo, poj pa še hormoni svoje dodajo), tut sestre v P nimajo 100% prav. Zaupajte/mo si - mame najbolš vemo (še enkrat

). Sekirancija pa še nobenmu ni koristla - vsaj ne de bi jaz vedla.
Papirji na CSDju: simpl za izpovnt, ker sem na zavodu

Pa je res v vsaki "stvari" neki dobrga

.
Porkaš, tale "prehlad" al kaj je to mi pa že pošteno najeda - zdej me že čeljustni sklep boli (zarad bezgavk otečenih predvidevam) in oba uha (no, evstahijevi tubi)

. Za povrh pa še tak siten suh kašelj ( ki ne mine kljub Apisirupu, slezovemu sirupu in od dons Sinecodu) - malega trebušnega premasiram že z odsmrkavanjem nosu (mam zabasane sinuse ke gor do skalpa

) poj pa še ta kašelj, se včasih ustrašim, de bo kej ven padlo spodej

. Za čisto piko na i je pa še mali miš zgleda "poverbal" neki - se zbuja, ker kašlja revež

. Upam, de ima on res "samo" prehlad.
Zdej vam pa še ene dva vica serviram - v posebnih postih, ker že tole predolgo pišem

.