Jutro
Teyla,
za nov pralni stroj, meni se ni več za prat, in obešat in blaaaaakkkk, saj boš vidla, ko se ti bo zagravžalo vse
Sara, glede kil ti povem, tako, da meni tista vaga vedno kaže preveč, za kaki 2 kili kot doma, pa imam super sestro, mi vedno več kot kilo manj napiše
Patrisha,
za voziček, zdaj pa le vadi
, jaz sem ga že naveličana.
Mandarine tudi jaz obožujem, sam najboljše sadje za nosečnico so jabolka, saj vem, bljakkkk, ampak, tako je.
Tamy, konjsko meso imajo v Leclercu, je pa malo bolj sladkega okusa, od žrebička bolj mehko, če pa je bolj staro, je pa bolj trdo.
Žile,še ima katera tak problem, mene tako svinjsko bolijo krčne žile na desni nogi, vsakokrat, ko stopim, grrrr, zoprno, sicer pa mi jutri ata prinese une elastične povoje, da mi malo olajšajo bolečine, ker še cele 3 mesece trpet take bolečine, bo joj.
Nespečnost, naj gre nekam, če mali spi, pa se jaz zbudim za wc in potem po kako uro ne morem nazaj zaspat, mali se mi pa zbuja že okoli 6tih
Vsem bolanim želim čimprejšnje okrevanje, vsem ki imajo cuker test pa negativen rezultat.
Jaz imam pregled v bolnici 2.11. oz, ni pregled, pač pikanje, bljakkkkkk.
To je to, en lep dan se obeta, majte se, jaz moram torto spečt, imam namreč jutri RD.