IZVIRNO SPOROČILO: valek
Punce ,pa še eno vprašanje... a se je vam
e kaj spustil trebuh?? namreč js ga še imam kar nekako visoko.... tak da izgleda da me še nerabi skrbet da bi predčasno rodila...
Jaz sem mislila kako se bo to spustilo kaj prej, pa se mi ni, lani se mi je šele tisti dan ko sem šla rodit vidno spustil trebuh, pred tem pa ni blo kaj opazit.
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9
Mene je skor kap zadela, ko sem videla, kaj me lahko še čaka. Eto - tega pa se 100x bolj bojim kot poroda. Porod mine v parih urah, kolike pa lahko trajajo mesec, dva, tri
Dajte mi povedat tiste, ki ste dale to skoz, KAKO VAM JE USPELO, DA NISTE IZGUBILE ŽIVCEV????
Moja hči je imela kolike do 3.5 mesecev od jutra do večera - cel dan, mir je bil edino ko je spala. Poskusili smo vse kapljice ki obstajajo in vse finte, jaz sem bla že na koncu z živci (bolj zaradi nemoči kot pa dretja)ampak smo preživeli. obstaja pa ameriški pediater (dr.Hrvey Karp) s "čudežno" varianto (kar smo mi zvedeli šele pri 6 mesecih
http://www.youtube.com/watch?v=G6KnVPUdEgQ mam pa njegovo knjigo (sicer hrvaško ker je v SLO ni) in pravi da so kolike izostanek četrtega tromesečja v nosečnosti. Če bi ženske nosile otroka 12 mesecev, bi otrok imel črevesje in prebavo toliko razvito da se to ne bi dogajalo, se pa dogaja otrokom, ki so bolj občutjivi in se ne morejo sami umirit, eni se pa lahko.
Ne sekiraj se vnaprej, eni nimajo ali pa imajo minimalne težave s tem, mi smo vsekakor zadeli najhujšo varianto. Jaz tud nisem mogla mojemu pustit da nosi otroka ker sem se počutla še bolj nemočno, razen ko mi je prišlo da bi, sem šla za par minut na čik da sem si prevetrila glavo in živce pol pa nazaj.
tamy vse najboljše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cukica- kot je ena že napisala, vse je za nekaj dobro, na žalost v takem trenutku to ne moreš tako jemat, ampak se bo obrnilo na bolje, glavno da sta vidva z otrokom ok.
Pilotgirl - čim bolje reši, upam, da niso popadki!!!!!!!!!!!javi
Vidim da bo noč še dolga čeprav se odpravljamo spat, namreč petarde in rakete toliko pokajo, da se gospodična prebuja, je bla lani ta čas skoraj 3 mesece stara pa nama ni takoj potegnilo zakaj se je ob polnoči začela dret in nič ni pomagalo. Bo jutri bolje!
Punce, želim vam veliko lepega v novem letu, čim lažji in hiter porod in ogormno lepih trenutkov, ki so še pred vami!!!!!!!!!!!!!!!!! Lepo praznujte, lahko noč