Najprej, želim vsem nosečkam eno lepo polno, brezbolečinsko novo leto 2011
Najprej, da se pohvalim, tudi pri nas se je začelo z pripravami na vovo članico
, tastarejši bratec se je preselil v večjo posteljico, tako, da me čaka zdaj počasi priprava posteljice za dojenčka (beri, dvignem dno, dam baldahin, in obrobe,) imamo pa mi postejlnino od Galeba, in mi je super.
Pa oblačila sem prestavila iz previjalne v večjo omaro, od tamalega, zdaj moram sam še s podstrešja vzet oblačilca, jih oprat in zložit
enih par zadevic je pa še treba dokupit, in, potem lahko rodim
Jutri imam kontrolo pri diabetologinji, upam, da ne bom kregana, no, sicer pa malo sem ga že kje pregrešila, z kako malo sladkarijo
Voziček imam že opran in shranjen, tako, da samo sestavim, imamo dva, enega navadnega, za enega, in enega za dvojčke, da lahk oba vozim
Jajčka je tudi oprana, sam za dol s podsrešja je za nest, sem vse lepo zapakirala in dala v škatle
pridna ne
Drugače pa imam tudi sama ne malo nocečniških radosti, kot je pekoča zgaga, nespečnost, boleča medenica, križ, otekanje nog, velik, težek trebuh,...oh, ja tako hitro to pozabiš. aje pa eno, res da komaj čakam da rodim, in se "znebim"tega trebuha, no, ob enem pa upam, da mi ga pred porodom še uspe poslikat.
Pa lep dan vam želim vasem.