Ojla, še malo od moje malenkosti... Sem imela včeraj preglede pri (skoraj) vseh zdravnikih, z izjemo zoboudravnika
Še dobro, da sem doma, da sem vse sfolgala, zvečer sem bila čisto izmučena. Torej, v P sem preživela pol dopoldneva, (verjetno zgrešila Foxyco
), da so mi naredili CTG, ki jasno ni kazal nič, me zvagali in izmerili pritisk. Vse se toliko menite o pridobljenih kilah, a se malo pohvalim, da sem na +4
. Ampak z veliko preveč podlage
. Ja, tudi cukr je za nekaj dober.
Naslednji pregled v P imam 18.2., ko mi bo delala tudi UZ in pregledala vodo, baje je prekmalu od zadnjega UZ, da bi bilo kaj občutno drugačnega
Pri diabetologinji sem bila začuda hitro na vrsti, sicer je Tomažičevo nadomeščala ena druga dr., HbAc mi je padel na 5,4, kar je dobro, ni pa še idealno. Ja, zanimivo, kako imajo različni dr. različne kriterije, je ravno danes ona od vas pisala o zadovljstvu njenega dr. nad veliko višjimi vrednostmi
. Dobila sem še nočni inzulin, ker so šle vrednosti na tešče včasih čez dovoljeno mejo, upam da se mi s tem uredijo tudi občasni ketoni...Naslednji pregled pri diabetologu 1.2., mislim, da bo zadnji
Popoldne sem skočila še bo bolniški list za december, za januar pa moram ponj šele, ko bom že na porodniški, mi ga baje prej ne morejo dat...
Meni se tale
že kar pozna. Meta, tvoja izjava o uživanju v
in mahanju na gob..c je pa svetovna in se z njo čist strinjam!!! Če sem preveč dolgo na nogah, me vse boli, špika in otrdeva, tako da si kar vzamem nekaj časa zase in počitek... Spim zaenkrat še ok, edino po nočnem postanku na wcju se včasih zgodi, da ne zaspim nazaj in potem tuhtam vse mogoče, zlasti kaj vse moram še naredit. Ja, ena prvih stvari je, da si spakiram kufer za v P, sicer pa imam slabo vest že, ko vas berem...
Meta, držim pesti za vaju s TM (tvojim možem), da uspešno prebrodita krizo in si vzpostavita izgubljeno zaupanje. Objemček!!!
Tršica, a ti boš pa kr naslednja šla v Rim? no, če imata mala dva takšne plane, pa srečno!!
Suzy, v P ne rabiš nosit tvojega rojstnega lista, le poročnega če si poročena. Punce, pa na en osebni dokument s sliko ne pozabite!!!
Lahko noč vam želim!