Hvala, v LJ in hvala!
Takrat ko sem rodila so mi dali zadnjo posteljico za dojenčka in me kot 4. dali v sobo za 3, ker so imeli 3 dni pred tem skoraj dvojno število rojstev (47 v enem dnevu) in so šle potem tekom dneva 2 domov. Tako da samo par ur smo ble 4 potem se je pa tako spraznilo, da sem bila zadnji dan in pol sama v sobi.
Bravo
lil!

Sem se nasmejala in dve solzici potočila zraven
Bubchen sem jaz samo enkrat probala mazilo za ritko in je imel ob naslednjem previjanju vse gubice polne te bele maščobe. Jaz prisegam na hladilno mazilo iz lekarne. Potem imam pa jaz še bepanthen, mandljevo olje (iz lekarne) in to je to za prve mesece. Milo in to trdo, sem jaz začela uporabljat šele, ko je držal glavo in sem ga lahko po kopanju stuširala-do takrat pa samo par kaplic olja v vodo. Danes sem v lekarni pustila
75 eur!!! 
za zložence, fiziološko, bepanthen, hladilno mazilo, lanolin, bepanthen za opekline, kremo za zaščito pred mrazom (za Lovra), čaj za dojenje in kaplice za prebavo za novorojenčka. Mi je pa ful priporočala neko novo kozmetiko BUDS (
www.budsbaby.com), ki je baje super naravna in oh in sploh fajn in me je celo uspela prepričat, da sem kupila kremo za zaščito pred mrazom in lanolin od njih, zdaj pa ravno gledam račun in staneta vsaka okrog 13 eur

. Imata da čudeže delata!!!
suzy, moj bo pol manj oblečen: majčka in bodi, žabice in hlačke, pa malo debelejša jopica in dekica čez vse. V avtu je itak 20 stopinj, tako kot v hiši, na poti od P do avta bo pa pokrit z deko in varno zbasan v lupinico. No ja, pa kapo in copatke mu bom tudi privoščila

ampak moj otrok bo zagotovo raje malo premalo oblečen kot preveč. Vse reguliram z deko, ker sem že večkrat vidla kričečega otroka, oblečenega skoraj v kožuh, zraven pa na pol naga mama, ki se sprašuje, zakaj joka
Potrdilo od očeta (Teyla) je meni v LJ P pogledala ja,
Patrisha, ti ga pa ne rabiš-ti bojo vseeno dovolili it v porodno
Dude in flaške smo mi imeli vse od aventa in zdaj bomo imeli tudi. Aventove dude so fajn, če kombiniraš dojenje in flašo, ker so malo trše in se mora otrok kar potrudit, da vleče-enako kot na joški. Pa tudi zato je fajn, če počasi pije, ker lepo požira in posledično manj poliva in manj zraka poje. Preverjeno-po Tommee Tippee najmanjši dudi je polival in prdel (pojedel je v manj kot polovici časa v primerjavi z aventom, ker je TT precej mehkejša). Dudo bomo definitivno imeli, ker me noben ne bo prepričal, da je ne rabimo. Smo zaradi nje prišparali marsikateri živc ponoči, med vožnjo, v vozičku-po 2 letih pa smo jo v parih dneh pozabili. Je pa na začetku ni ravno maral ampak moj otrok nima sreče, ker ima mamo bolj trmasto kot je sam

. Aja, čisto prvo dudo smo imeli chicco in je bila tudi super, pol pa avent.
Tamy, malo vpliva pa že imaš na kile. Npr. pojem celo vrečo piškotov zvečer pred računalnikom ali ne pojem
No in zdaj toliko časa odgovarjam, da sem pozabila na sušilc in me je kar strah it pogledat kako se je vse zmečkalo.