joj čvekice
sem rabla skor 2 dni, da sm prebrala vse kar ste natipkale med tem, k mi ni uspelo spremlat zadev... itak sm 99% stvari, k sm jih misla komentirat pozabla, ampak mogoče se pa spomnem kaj
lil_ -iskrene čestitke za pupike, veliko nežnih trenutkov vam želim!
tršiča in foxylady - držim pesti
meta21 - da bo vse ok!
vse ki ste mele preglede - super da je bolj kot ne vse ok!
dude - v P CE te menda res naderejo, če vidijo da jo imaš, tak da mi jo bomo meli za vsak slučaj, a jo bomo skrivali je pa zanimivo, da smo jo v MŠ dobili kot darilo (pa kao ni ok)
torba - bom poskusla mal dans pripravit, čeprav ne vem kam nj vse nabašem, ker nimam neke primerne torbe (vsj js ne vem zanjo), kufer mi je pa tud mal smešno - kot da grem na dopust ne pa rodit razmišlam da bi vse skup dala v previjalno torbo, k za
vrjetno ne bom rabla tolk velik stvari
cotike - še vedno nimam nič oprano, je vse na kupu, ker še vedno nimam previjalne, kamor bodo šle pol cotike (ma sm jezna, že 2 meseca čakam
)
dihanje - nam je na telovadbi pokazala kk bi nj dihale, sam js že ne zanm več
itak sm se odločla, da bom babico poslušala
modrčki in majice - js sm si kupla že več (poceni) modelov, pa mi noben ne odgovarja, edino zadnič sm naletela na enga, ki pa ni bombažn - narejen je podobno kot tist iz da-da, tk da bom vrjetno pol še tistga naročila (morm pa it še lisco preverit, k sploh nism vedla da jih tud majo) majice v H&M se mi pa zdi da so tak narejene k modrčki, da jih lahk z eno roko zgori odpreš. a se motim?
(bom kr potrdila, da bo prej 200
)
< Sporočilo je popravil Tigrica86 -- 7.1.2011 10:25:44 >