Helou!
Little*miss, še tuki - VSE NAJBOLJŠE!!!
Patrisha, ni bil tko dolg (post) kot so moji običajno - še nisi profi
. Glede modrčka za dojenje - jaz ti ga vseeno priporočam, sicer je res odvisno, kakšne zdej nosiš, al jaz imam bolj zaprte pa s kostjo in se ne morem glih ven metat
. Pa še narasla sem kt Sava spomlad
, kaj šele bo. Aja, pa še une blazinice moijo, če češ kar tko ven kej dobit
. Blazinice so pa men od Muellerja za enkratno (no, poj jih preč vržeš, se ne perejo, kaj točno naj bi v tem primeru "enkratno" pomenilo pač ne vem
) uporabo, bombažne (vatka pa tak), ki dihajo (in prepuščajo, če so "predolgo" notr
).
Kolcanje: jp, parkrat na dan, po kar 10, 15 minut, bogi
. Ena vraža pravi, de so dobri jedci, uni ki se jim kolca v trebuhu
.
Gibi: res ni več brc, bolj "ritanje" in "božanje", ki pa tut včasih mal prestopi meje prijetnega
.
Spuščanje trebuha: baje pri 1.
lahko cel mesec prej, pri ostalih pa tut do konca ne
. Pomoje je pa od ene do druge nosečke drugače. važn, de sta oba OK.
Maja, fajn, de ste še 3v1
. Itak prehitro mine
. A patronažna je kr sama pršla? Mene je pa že zanimalo, kaj ti kej povejo, ker pred dvema letoma tega predobiska še ni bilo
.No, sej zdej ga pa ne "rabim"
. DMjevi bonboni so res zakon, se čisto strinjam!
Ja, jaz nisem za v klub "naj čimprej rodim"
. Bi mela enga glih obratnega
. No, kao, ker glih ne vem kolk čez rok pa res ne bi
.
Pa fino za imena, pr nas je tut že na tričetrt zmenjeno, sam si znam/o še premislt kej, tko de... Nč ne povem
.
Popadki: mene je špikalo kot pred/med M, mogoče malo bolj
. Že čez dan sem nekam pogosto na WC hodila, čeprav je to lahko čist nepovezano, zvečer se je poj začelo nekam redno pojavljat (glej na uro
). Se pa baje "lažni" popadki ustavijo v topli vodi - kopeli. No, poj ko začnejo bit dost močnejši in res redni in dolgi po pol minute oziroma dalj - poj pa itak ne boš več dvomila
.
Črpanje: če otrok ne pije oziroma ne izprazni, poj kao ja. Čeprav - jaz nisem nikoli vedela,ali je prazno ali ne
Tako , de ne bom pametovala - jaz sem našga imela pač pristavljenega pa je blo
.
Jaz sem se pa dons zmatrana in sitna zbudila, mali pa veselo "sodeluje" pri tem, tako, de sva se že ene 5x skregala
. Trenutno je v sobi in se kulira, me ne uboga, vse je "Ne", poj bi me kr klofnu, dere se kt jeshar .... In sva zmenjena, de tcga obanšanja pr nas ne gledamo in de je lahko kr lepo sam v sobi in naj ga gleda/posluša kdor ga če, jaz gane bom. Al sem smotana, sam mi je res prenajedu.
Kosilo pa danes
rihta - pomoje hoče trenirat za čas, ko bom jaz v P
. Pa upam, de bo takrat mali mož že lahko na obisk prišel, če ne jim pobegnem z
iz P direkt domov.
Nč, grem pogledat svojo trmo
.
Lep dan vsem!
P.S. C vitamin naj bi izboljšal resorbcijo, tut jaz sem tako slišala, zato ne vem, zakaj naj kao ne bi jedli limon? Pa super za poreditev
.
P.P.S. Mi ni treba it gledat, je sam prišel mi lupčka dat in pravi, de me bo ubogal zdej
.