Punce držim pestke za vse tiste, ki ste že v nizkem štartu! Da bi vsaj čimdle zdržale skupaj s svojimi pikicami
Pri meni se je tudi počasi začelo dogajat. Imam občutek, da v bokih kar narazen lezem

Ko stojim me kar na dva konca vleče in od včeraj dalje me bolijo kovki tudi na tazadnji. V spodnjem delu trebuha me pa tudi neznosno tišči in prav čutim kako mi dete pritiska na medenico in mehur.
Glede spanja se kar prijavljam v klub nespečk, saj se najmanj ene 10x zbudim pa sploh ne vidim vzroka zakaj. No proti jutru me že vse tako boli, da je groza. Ekrat en kovk, drugič drugi, enkrat mi ena roka zaspi, potem druga..... Tako, da se do 10 zjutraj komaj uspem za silo naspati.
Danes grem v baby center po nekaj bodijev na preklop, ker imam samo enega in po ležalni stolček (imajo popust in je samo 25 eur) Včeraj sem v kik-u nabavila nekaj slinčkov in pvc škatle, da bom razne pripomočke za

not pospravla.
Včeraj sva tudi končala z beljenjem spalnice tako, da danes še počistiva in jutri najbrž že postaviva posteljico
Sem pa strašno razočarana nad sestrično. Že tri mesece nazaj mi je obljubila cunjice in do danes jih še vedno nisem dobila

Še sreča, da sem vzela oblekce, ki so mi jih dali eni znanci, ker drugače bi se zdajle že oreng požirala. Imam pa občutek, da jih bom imela bolj malo. Tako sem jezna nanjo, da bi jo najraje poklicala in ji rekla, da jih sploh ne rabim. Včeraj sem še mislila iti do nje in jo prositi, če mi jih lahko prinese a sem se odločila, da jo kar klinc gleda in da jo ne bom hodila prosit. Sicer res ona meni uslugo dela a glede na to, da je tudi sama bila 2x

ziher ve kako si rad pripraviš vse prej in ne zadnji teden.
Punce pojdite danes kaj na zrak je tako fino vreme. Pri nas je celo sonček in sem že bila na kratkem sprehodu.