O punce!
Pa je vikend spet prehitro minil... Standard....
Nina33, mojstri so groza... Ko sva se mi2 selila v stanovanje, sva želela dati delati neko omarico za čevlje, ker je pač na hodniku taki mali prostorcek, da dejansko nisva v trgovinah našla nič ustreznega.... In verjela ali ne, je trajalo celo leto, da sva dobila omaro. Sva vmes menjala tri mizarje
. Mislim katastrofa... Saj mi je jasno, da je omarica za čevlje mini delo za njih in bodo raje prvo naredili npr. kakšno kuhinjo, če bodo dobili naročilo, samo da bi mi vsaj povedali da bo trajalo npr. 6 mesecev... Ne pa da te nap...
. V glavnem, takrat sva rekla, da bova ama vse, kar se bo le dalo, kupila v trgovini ne pa se z mizarji zafrkavala...
hel32, hvala za info glede pasa. Sem ga kar naročila, pa zraven še sling; sem ravno na RR zasledila, da imajo akcijo na vse slinge (-20%) - po moje se ful splača... Zako da veste, vse zainteresirane...
valek, u, super poročno potovanje.... Meni je bil najljubši dopust po Provansi in Azurni obali... Sem se čisto zaljubila v tisti del Francije in se bova vsekakor še vrnila. Z otroci
Drugače pa so fajn plaže za male otročeke na Rabu, pa tudi Pag. Je pa res, da praktično povsod, kjer so lepe plaže, je ful gužva....
ninchi9, ne sekiraj se zaradi nedojenja! Jaz dvojčkov sicer kaj dosti nisem uspela dojiti in sem na začetku tudi imela slabo vest, ampak sem potem prišla do spoznanja, da zaradi tega nimam nič manj rada moje otroke in nisem nič kaj slabša mama!! Sta pa bila na Aptamilu...
Teyla, super za uspešen nakup vozička. Meni Kika ima na splošno super lepe stvari in bi lahko pol trgovine dostavila domov
.
Se beremo punce...