IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
Teyla plenice bova verjetno tudi midva vzela od Racmana, ker so od vseh, ki imajo prekrivne hlačke posebej, še najbolj ok (vsaj za pogledat in kolikor sem brala o izkušnjah).
Jaz bom sicer po rojstvu še enkrat dala prošnjo za republiško štipendijo, ker zdej presegava cenzus, potem ko bo šlo to na 3 osebe, pa nama bo ratalo. Sicer jo bom dobila samo do oktobra oziroma dokler ne bom diplomirala, ampak vsaj nekaj bo
Super, bova izmenjavale izkušnje.
Ti kar zaprosi za štipendijo, upam da jo dobiš. pazi le, da končaš letnik, če ne jo moraš vračat. Sam, če si absolventka, pa imaš samo diplomo, ti bo pa šlo.
meta21 hvala, mi je že Nina dala link, pa sem vse našla. Res je enaka cena za vse.

Glede poličke pa-sva v najemu, pa ne bi blo fajn vrtat, ker ne misliva več dolgo ostati. Pa tudi dodatnega predalčnika ne bi kupovala, tako da se bova potrudila in poskušala najti tako, ki ima podaljšan rob oz stranico.
Sem bila na telovadbi po dolgem času in je prav sedlo. Zdaj grem pa pod tuš, pa lenarit na kavč, ker moj rabi svoj "supercomputer" za službo inštalirat. Moški in tehnologija.
Lepo se imejte pa stiskajte se.
Lahko noč