27.10.2010, 23:48
2441
Teyla, če se boš kdaj mim Krana pelala in imela cajt za kavico, ti sam sporoči. Se ne bom delala, de nisem čveka
. No, pa kofetarca. Pa še kej
. Smo prav lušno čvekale - OK, jaz sem večino "dela" naredla
. Sej se bom (še bolj) trudila pustit drugim do besede pridt
. S Hb jaz nimam težav glih zaradi mojega "antivegetarijanstva" pomoje
. Čeprav pojem že kar neki zelenjave odkar imamo malega jedca doma
. Sicer res ne jem rdečega prav veliko, je bolj piščanec na jedilniku (no, pa špehec, ocvirki, zaska in podobne svinjarije
) al očitno zaleže. Pa nonotovi geni
. Un kozarček vina na 2-3 tedne verjetno ne zaleže
. Zatekanje: jaz sem v 1.
v zadnjem mesecu gor dobila 5 kilc, večina je šla v "vodo" - sem imela tako lepo zalite gležnje ipd.
. Upam, de bo to pot to tut šele proti koncu, če sploh. Koža je pa taka "lepa"
, izgleda napeta tam, na otip pa taka "testasta", podobno kot je Hayabusa opisala - se kr mal "udira", pa nogavice se ti kuj zažrejo vanjo (jaz sem imela najbolj z nogami problem, drugje se pač kej drugega zažre in ne nogavice
), in običajno kr mal srbet hoče
. Kar je bolj znosno od bolečin zaradi res težkih nog
. Ja, sem pa danes začela "sezono" krčev: kljub vsemu Mg, ki ga zlijem vase (Donat, šumečke), me je nocoj razveselil dvojni krč v meča. Jupiii.
Meta: glede uradnega poimenovanja svojega
je pa tut men mal zoprno včasih. In odvisno od situacije včasih rečem, de je moj koruznik, drugič je pa kar mož - sem pač svoj priimek obdržala, je že tko bolj redek
pa prstana ne nosim, ker ne sodi k mojm imidžu
. Pa mene se tut kr neki bojijo (pa ne samo "primoženi")
. Ne vem, zakaj je ljudi strah takih, ki ne znamo "gobca držat"
. Men zmeri kej "uide". MoSoNi super za fino opravljen test. Glede vaginalnih pregledov so pa G zelo različni. Večina jih ne dela kaj rada, sploh če ni nobenega problema (na kar moraš +/- sama opozorit - izcedek, krči oz. tiščanje navzdol ipd.), ker z njimi teoretično lahko še kakšno vnetje "podelijo". Meni ga v 1.
nikoli ni delala, zdaj v tej pa tudi še ne in upam, de ga tudi ne bo. Zelo radi pa v KR P naročajo na amnioskopijo ob PDPju
, kar bom jaz poiskusila vljudno odkloniti, še raje bi pa prej rodila (kot v prvo
). UZ v
: uradno ti pripadata dva (jp, 2) - za potrditev nosečnosti (čisto prvi pregled) in pa morfologija. Priporočen (a ne nujen oziroma plačan prek zavarovalnice) je pa UZ v cca. 32. tednu, ko se preverja lega/vstava plodu in pa še eno hitro morfologijo opravijo zraven (bolj da oceni rast/velikost plodu). Meni je 1. tudi tega opravila brezplačno. No, v 1. mi je tudi ona "kvazi" NS delala (pač nima licence, kar mene ne moti), to pot pa pomoje zaradi njenega dopusta pač to ni šlo
. FoxyLady, glih prav zgaga me ne daje, se mi pa spahuje
. Sploh rado po mleku/jogurtu
. Pa hitro sklonit se ne smem, imam občutek, de bi kej ven pršlo (pa mi kot zagrizeni Gorenjki ne sme
). In ti ne znam nič svetovati, kako bi ublažila (nekaj je itak že Meta svetovala
). Čimlepšo odločbo ti želim, po možnosti kr jutri
. Tašče: z mojo nimam nobenih sporov ipd., je na baje najboljšem mestu za tašče. Mal črnega humorja ne škodi, ne
? Še ene par besed o knjigah: danes sem se kar nekajkrat do solz nasmejala, ko sem brala knjigo Letoviščarji Michal-a Viewegh-a (pa še nisem čist na koncu
- če bo jutri kera hodila zjutri po KR P sem jaz una s knjigo, ki komi zadržuje smeh
). Res priporočam - čudovita masaža trebuha, pa ob smehu se baje še skladno razvija prsni koš
. Lepe sanje vsem!
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 27.10.2010 23:51:45 >

c ko se njej da, pa prbija take, da ne ves al je vse ok al ni
nic se malo pa me bo zmanjkalo :/ po 40 min kolesarjenju, pa sprehodu sredi noci mi je zdaj tak fino, da se vidim samo pojslo pred sabo! uzivajte, lep vecer se naprej, pa lejkou nouc!
mali peeeeeeeeteeeeeeek
Pa še kri mi je vzela tako...
Sej vem, de jih je groza mojih žil, sam sej ima izkušnje, ne? Vsaj po letih sodeč (bom kr mal žleht, me roka še zdej boli).
bom slišala (upam vsaj), sej pridno brca al srček slišat je vseen filing
. Zanimiva ideja (mogoče bo našega bodočega očka zanimalo
ne vem, ali je bilo zgolj naključje ali je kakšna razlika. pa mogoče se malo agrumov izogibaj (sploh limone) - no, zdej sem glih prebrala, da jo patrisha svetuje
ampak meni se je zdelo, da mi bo želodec razžrlo, ko sem si jo stisnila v čaj. 0stalo pa so že druge napisale
... bom pametno molčala