IZVIRNO SPOROČILO: trsica
Malo za šalo, malo zares. Ko smo ravno pri imenih. Mož izbira ime za fantka in ima kao že izbrano, a vseeno se lahko še 100_x_ premisli.
Me pa zanima, če se katera spomni še kakšno ime, ki bi ustrezalo naslednjim zahtevam:
- začne se na črko B (ker je moževo ime tudi na B)
- ne vsebuje črke R (ker mož pogrkuje)
- ne vsebuje črk X, Y, Q, W
- ne vsebuje dvojnih črk LL, NN ipd.
- je slovensko ali vsaj slovansko
- je kratko (ker imamo dolg priimek)
- že obstaja (user posted image t.j. ni zbirka črk s tipkovnice)
- ni krajšava daljšega imena (ala Martina=Tina, Bine=Albin...)
- se ga ne da popačit (ala Polona=Polonca)
- ni ime Blaž ali Bojan (ker ta dva že imamo user posted image )
Jaz ga še nisem našla. user posted image
p.s. Punca bo na črko N in ustreza vsem zahtevam. user posted image
Kaj pa imena kot so Božo, Beno? Boštjan, Benjamin in Bogdan so pa že tako bila omenjena, vendar niso tako zelo kratka.

Kar se pa tiče pačenja imen -vsako ime se da "popačit". Jaz imam ime, ki ga skoraj ni mogoče popačit, pa so v OŠ sošolci vseeno poiskali (zame žaljivo) popačenko - še danes mi gredo kar kocine pokonci!
Midva še tudi nisva povsem izbrala. Za fanta imava v izboru 3 imena, za punčko pa nikakor ne moreva najti takega, ki bi bil obema všeč

.
Kar se pa modrčkov tiče - jaz sem si enega kupila v Mullerju, pa mi ne ustreza najbolj. Nevem, ali nimam prave številke ali kaj?! Vem pa, da si ga moram prej nabavit, ker moj bo še bolj falil, če mi ga bo mogel it kupit, k pa če ga js kr tko kupim...

Bom šla še v H&M pogledat...
Jaz mam pa danes kontrolo pri osebni zdravnici - mislim da mi bo zaključila bolniško, da grem še delat za par tednov

Bi blo pa fajn v toliko, da greva lahko z mojmu mal po nakupih (morva izbrat sedežno, pa kr velik stvari za bebico nama še manjka)

. Čeprav mi pa nič kaj ne diši ponovno vstajanje sredi noči, ko bi najbolj spala - glede na to, da ima naše detece svoj ritem naravnan tako, da me vedno zbudi ob 2h ponoči +-15 min!

Pravijo, da bo tako tudi potem, ko se bo rodilo?! Torej lahko pričakujem, da bomo bedeli do 23h, se ob 2h dojili, ter ob 6h vstajali