Jaz sem imela osebne stvari, steklenico vode, nogavičke in rokavičke za malega že en mesec prej v nahrbtniku. Na vratih sem imela listek: Ne pozabi fotoaparata, na koncu mi je pa sred noči voda odtekla in moj mož ni vedel, kaj naj obleče

se zdej se smejem
nina midva sva pa cist brez kuhinje, k se bo tut hmal laminat polagov, tko da se bova povabila na kosilo kar k njegovi mami
po moje, se tut da torbo nastimat med popadki, sploh od zacetka, k so bolj na redko. ce pa voda odtece, pa jst nebi upala nicesar, ceprov sm tut slisala da nekatere se vseeno naredijo tisto cesar so se lotile.
ma jst se pa ne bojim "lastnega izbora" za iz porodnisnice, bo ze zbrav neki, sej me ma rad lepo...upam da ne bo prnesu prelepih in neudobnih stvari

za otrocka pa bi sigurno prnesu premal, se k sm sama delala kupcek, se mi je zdev kr velik, pa se sploh za dva...mislm, da bo mogu pridt z potovalko
meta a ni dovolj, da ze tko povem kok mam obcutljive bradavice, pol pa dobim komentar, da te je tako zabolelo, da si v tazadnji cutila bolecino

bom ze zdej omedlela, k si samo predstavljam

jah kasno stevilko mas, bi pa ja lahko vedla, sej jih najbrz vsak dan kupujes

dons je zgleda ze cist vse po stevilkah...jst velikrat se za hlace nevem stevilke, kaj sele za velikost bradavic

jst si bradavice sama nesmem potipat, kako nej pol otrocku zbasem v usta se cev kolobar? ce nam uspe, sm res zakon...in ziv dokaz kaj vse nardimo za svoje
pilotgirl ja sej je tut odvisno od higiene, sam mislm, da se hujs je pa obcutek...jst nikjer drugje nemorm bosa stopt pod tus. tko da mam kr travmo pred takimi recmi. da travme pred javnimi veceji sploh ne omenim