Evo, še na hitrco moje poročilo:
Sladkor, vse OK, jutranji se mi je popravu, ga imam od3,7 do 5,3
, se mi je pa povišalo 3 mesečno povprečje
sicer nimam pojma zakaj, ampak je ok, naspeldnji pregled imam 14.12.2010.
Pregled pri G, dobim
o deklico, težki smo 1580 gr, kar je za 30 tednov nosečnosti čist ok., tako, da sem izračunala, porodno težo 3580 gr, pa da vidimo, koliko sem se zmotila, pri 2. sem se za 200gr.Drugače pa je vse kot mora bit, plodovnice dovolj, srček lepo bije, obrnjena je z glavico navzdol, in me veselo brca v rebra
Naslednji pregled imam 15.12.2010
Pa dobila sem potrdilo za CSD, za porodniško in paket, tako, da se mi začne 21.1.2011, grem pa okoli 10.12. da vse porihtam.
Čišča, pri meni je trajala pri 1. 14 dni, pri 2. pa več kot mesec dni, v MB porodnišnici je dovolj vložkov, sicer sem pa sama imela nekaj svojih zraven, in sicer sem jih kupila v Sanolaborju, prav za čiščo-Masmi se jim reče, super so, res, si jih bom tudi zdaj kupila,
torba za v P, jaz imam navado, da si jo pripravim v 37 tednu, kaj dam not, osnovne higijenske pripomočke, glavnik, zobna ščetka, pasta, milo za tuširanje, moderc za dojenje, blazinice, polnilec, telefon, fotoaparat, copati.
Popadki, jaz sem se prej lepo stuširala, obrila, zrihtala, in ko so bili na 15 min sva šla, brez panike, voda mi pa ni odtekla, ne 1x ne 2x, so mi predrli mehur v porodnišnici.
Spanje, midva z možem že lep čas ne spiva več skupaj
, zaradi mojga obračanja, ker sem kot traktor
, spi on na kavču,pa saj me gdaj pa gdaj obišče
drugače pa se seveda, vsake tolk zbudim, če le nicem preveč utrujena.