IZVIRNO SPOROČILO: vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Hej!
Da se malo javim ... Saj veste, to je tisti moj težko pričakovani "žurerski teden"
. Včraj sem bila na kuhanem vinu v LJ, danes pa na bowlingu in sem se tolk nasmejala, da je bogi pikec šele zdaj upal začet brcat
Za vse, ki vas zanima, sem ustvarila nov album s profesionalnimi fotografijami mene in Lovra ... Če pa katero premami, da bi se šla malo poslikat pa še kontakt www.fotostudio ali www.facebook.com/fotostudio.si. Jaz kar ne morem verjet, da je fotografu uspelo tole izvlečt iz naju, ker sem bila jaz popolnoma nesproščena, Lovro pa siten in je kar naprej lezel k meni v naročje.
Se jutri kaj bolj na dolgo oglasim, da vidim, če ste debatirale še o čem drugem kot zobarjih
kako lepe slikice. pa tako mlaada mami.
O, hvala hvala, čeprav EMŠO se ne strinja-sicer pa profesionalci znajo tud pomladit, ne
IZVIRNO SPOROČILO: maurica
jaz imam pa eno vprašanje za že izkušene: kaj ste oblekle za domov iz porodnišnice? Nosečniške al navadne obleke. Ker meni se zdi, kot da mi bodo nosečniške prevelike, moje stare pa še premajhne
9 mesecev gor in 9 dol-boki praviloma ne skočijo kar skupaj. Nekaj elastičnega vzemi al pa nosečniškega. lahko da si tudi ena tistih srečnic, ki grejo lahko domov v starih kavbojkah ampak tudi v tem primeru ti bo trenirka prav.
IZVIRNO SPOROČILO: hel32
meta je neka ful specifična rastlina, ki ima veliko eteričnega olja in je v prevelikih količinah lahko škodliva,
S tem bi se moj mož definitivno strinjal, vsaj zadnje čase. Me iz previdnosti dozira v majhnih količinah
Sori, ne morem, da ne bi!
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Ne vem, če bi še ene nosečniške kupila za zadnja 2 meseca, kaj pravte?
Jaz jih sem, ker me je zeblo. Žametne v HM-ju v ponedeljek.
Maurica, jaz sem vse oprala tako kot svoje-gel in mehčalec pa ni blo nič narobe. Če bo otrok občutljiv boš pa itak hmal vidla in boš rajši tkrat še enkrat oprala.
PilotGirl, fotografiranje je bilo zame zastonj, ker je rabil model za objavo na spletni strani. Mogla sem se edino strinjat, da jih lahko objavla. Drugač pa mislim, da ima na spletu ceno-50 eur

, ne vem, pobrskej po linku, če te zanima al ga pa pokliči.