IZVIRNO SPOROČILO: dramica
vesnab kako so reagirali ko sta povedala za veselo novico?Kako pa hčerkica?
jaz imam ju3 pregled. še katera?
vsi so bili veseli. itak. ampak... (ja, tud to mam...)
mal sem bila razočarana, ker sem večkrat slišala saj sem vedla, saj sem slutila in pa že cel mesec si mi sumljiva, kot pa čestitam. vem, sem občutljiva. in vem, se mi vidi. ampak pismo no, a bi blo preveč rečt najprej čestitam, pol pa šele da že sluti??? sicer pa mi sedaj to pripada, a ne? hormoni, pa to...
še največ navdušenega vreščanja je bilo v službi, ko so me sodelavke kar objemale, sodelavci vsi čestitali, direktor je reku, da tako je prav, da mormo sedaj otroke met, ko smo še mladi in v elanu
tamala pa - najprej me je full božala po trebuščku, pa rekla, da bo pomagala previt dojenčka, potem pa je rekla (zvečer), da ne bomo dojenčka meli. itak no, se mora privadit na idejo. pač sedaj jo vsak dan po malem opominjamo, da ima mami dojenčka v trebuščku. pol pa neki časa boža, neki časa pa govori, da ne bo dojenčka. po moje bo potem bolj dojela, ko bo trebuh večji... mah, cukr moj. je tako posrečena. sem rekla včeraj, da me vse tišči. (po kosilu).
je rekla mami pridi sem, te bom stisnla. pol me pa poboža, pa pravi - je že dobro, ne? ah, moja princeska.
< Sporočilo je popravil vesna_b -- 2.11.2010 10:58:50 >