IZVIRNO SPOROČILO: vipercat
dobro jutro punce. za mano je grozen vikend. zbolela sem, z mojim sva skregana - sedaj imamo tiho mašo, z papirji in šefom nisem nič uredila pa je treba spet vse jovo na novo, denarja ni nič nakazanega in počasi me že panika daje...
glede tihe maše - ej, glej tako, da je tud pozitivna stran - si boš ušesa spočila... ej, hecam se, da ne bo pomote...
nisem ti fovš, je pa tud pri nas že bilo na dnevnem sporedu. upam, da bo čimprej stanje drugačno...
in ja, upam, da boš čimprej dobila, kar si dejansko že zaslužila. ej, to mi gre pa najbolj na jetra - pismo, delaš lahk, plačat ti pa ne morejo?
no, naš vikend... v petek popoldne smo šle s tamalo mal mojga pogledat, ker je pretakal še (koooončno je končal), v soboto smo šli ojlke obirat (no, me s tamalo smo mal bolj na easy, he he) - vreme pa je bilo dol ubitačno. megla, oblačno še ob poldne, pa kmal je začelo pihat. sicer smo obirali v zavetju, ampak smo se s tamalo vseeno šle kmalu skrit v stanovanje in mal ležečki pred tv

- saj je moj obiral naprej, tako da po moje za nas bo olja dovolj
včeraj pa smo popoldne mal letali okol, smo šli na obisk in je popoldne hitro minilo. potem pa sem šla še tamalo skopat, tako da sem mogla zvečer še kopalnico pomit, in je bil čas za kavč in big brotherja.

kaj so komentatorji zabil Nano

včeraj mi je bla pa še Angelca zelo všeč...
no, evo, moj vikend.nič, bejbe, uživajte in se kaj tipkamo. grem delat
čauči
< Sporočilo je popravil vesna_b -- 8.11.2010 8:38:17 >