IZVIRNO SPOROČILO: vipercat
dobro jutro
že od včeraj mi hodijo po glavi palačinke. ni bog da se danes odpeljem v mn ali v storijo ali pa na omv - je rekla kolegica, da imajo novost - palačinke, pa baje dobre
kaminek - jest sem za kremšnite že obuta in oblečena
, ti smo povej kje in kdaj
palačinke + kremšnite - kaj če bi kar vse to blo za posladek pri kosilu pri eni izmed nas
no mamljivo :-)))
vipercat pa ne pozab mene s seboj vzet v nm
dramica luškan buši :-)
en nasvet: kaj naj naredim, ko mi tašča grozi in me dobesedno izsiljuje, da se vse snema (pravi: "dobr, da je vse posneto"), če samo malo zavpijem, povzdignem glas da naj se zmiga - nad starejšo, zjutraj jo pustiva celo debelo uro dlje spat, potem se mi pa noče oblečt, dobesedno si otrok želi da vpijem nad njim, ker tako hoče in dobi pozornost- jaz pa vse tri poštimat (sebe + obe punci) + psa.....
kam naj prijavim to psihično izsiljevanje - ma al mi bo živc poču

no sej to sem pa že povedala, da pogovarjam se nič z njima, še dobr dan ne rečem, punc ne pustim kar tako dol pri njima - mogoče za 5-10 minut na dan al pa še to ne, a naj grem resnično na CSD in jim povem kaj se dogaja, da ne bo ona kaj rovarila proti meni...
(mi je grozila tud to da bo prjavla da grdo ravnam z otroci),.....otroc lačni niso, žejni, bosi in nagi tudi ne...vzgojila jih bom pa jest in moj partner ne pa ona.....sem se spihala...
aja stroški so poravnani...vsak mesec jim dajeva za elekrtriko+kurjavo+komunalo...tko da glede tega imamo rešeno...
aja
vipercat sem uporabila to na znanje, da se tvoj 3 letnik že sam obleče, moja 6 letnica pa se noče vedno, sem ji rekla samo to - "3 leta stari otroc se sami zrihtajo, naša se pa ne more"; ona pa meni vsa našpičena - ja pa veš da si ti dolžna zrihtat otroka, (češ revca se ne more še sama)....
pismu kdaj pa naj navadim otroka na samostojno oblačenje - pri 30

???