IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica
Lenika, nekaj sem te hotal ze nekajkrat vprasat. Ker si zadnjic pisala, da tvoja mala je tako pridna na obiskih itd. Kaj si ti zelo umirjena mami, nic povzdignjenega glasu, nic kricanja pri hisi in dobiva mala veliko miru pri tebi?
Ne bi ravno rekla. Ne me narobe razumeti, saj se ne derem na njo nonstop, ampak se tudi zgodi, da kdaj dvignem glas, ni pa to ravno pogosto. Drugače pa na splošno nisem preveč umirjenega karakterja, niti preveč tihega ne, bi prej rekla, da sem kar precej eksplozivna. Res pa je, da sem bila tudi jaz kot majhna kar umirjena na obiskih.
Pri spanju se ti pa skoraj moram podpisati. Sicer naša zdaj ponoči lepo spi, ampak čez dan pa skoraj nič.
majakla možno je da ima tako ritko od ab, sem že večkrat to slišala od koga. Drugače pa nimam ravno izkušenj s tem, mogoče če probaš malo več luftati ritko.
Jaz berem že celo večnost, ker mi možek cel čas nekaj govori zraven

Sem že dvakrat naredila refresh, ker se je toliko postov na novo pojavilo vmes.
Rižkoo s hrano je pri nas povsem enako. Sem prav v vrtcu rekla, da jim skoraj ne morem verjeti. Ravno danes mi je rekla, da je pojedla dve veliki porciji za kosilo. Doma pa 2 fruchtzwerga v celem popoldnevu in flašo mleka pred spanjem. Ah, drugače bi pa najraje jedla sladkarije, vse ostalo je bljek

Ej, s tem bušijem pa ne delaj več luštov, še meni se je začelo luštati, pa sem po eni strani še vedno v dilemi, če bi sploh še imeli kakega otročka

Zmedla si me...
Boste ve dale stran penaste puzzle? Jaz jih bom kar zdaj odmaknila, samo zdaj pa ne vem kaj naj dam namesto njih. Tla imamo kar hladna in bi bilo fino nekaj položiti na tla. Mogoče kakšen tepih... Kaj pa vem.
Tako zdaj pa sem tako dolgo brala, da se mi je začelo spati zraven. Grem... Lahko noč!