IZVIRNO SPOROČILO: rozilu
Na morju imamo katastrofalno, zadnjič je blo 20 al še manj %.... zato pa smo skoz prehlajeni
Rozilu, mogoce bo sicer pomagalo, sam neke direkne zveze pa to nima, vsaj pri nas ne. Imamoi vedno 20% vlaznost v stanovanju, pa mali ne pozna prehlada. Drugace pa tudi kaksna mokra brisaca na radiatorju zelooo poveca vlaznost v stanovanju, sam jaz tega ne morem vec pocet, mi mali vedno vse dol potegne.
Rakica, ce pride mrzla iz sprehoda, kaj pa kaksna zelo topla kapa, moj ima tako, ki se potegne cez glavo in ima sam luknjo za obraz, je super topla. Danes sva bila na -10 st pa ni bil mrzel, ko sva notri prsla. Imel pa zabice, nogavicke, jeans, body, toplejsa majcka, zelo topla bunda, kapa in skorncke z ovcko. Lezalnik je pa zakon a.
Midva sva drugace tudi v vsakem vremenu zunaj, pa imamo zadnje dni res mrzlo, sam mal vn je treba, pretiravava pa ne.
Lenika, tableto ji lahko das na zlicko in jogurt gor, se vedla ne bo, da jo je pojedla. In vam tudi jaz v novem letu zelim res veliko veliko veliko in se vec zdravja. Celi familiji.