IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica
Lenika, pa ti, si takrat zrihtala s tisto njami njami zadevico.
No, ko se bomo dobile, bom spet prinesla, ok?
Mm ti lahko jaz odgovorim za posteljnino?

Mi smo imeli za malo odejico 4 posteljnine, 2 tanki in 2 debeli za zimo. Samo iskreno, bi menda bila ena dovolj, ker je itak spala v vreči in ni odejice skoraj nič uporabljala, večinoma samo za popoldansko spanje. Prejšnji teden smo ji pa dali v malo posteljo veliko odejo in ima trenutno samo eno posteljnino, ki si jo je sama izbrala (valjda je hello kitty

) Bo pa še eno dobila, samo iščem pepa pujs in bo treba še malo počakati, da jo dobim

Moram pa povedati, da spi mnogo boljše odkar ima veliko odejo. Se mi zdi da jo je vreča malo utesnjevala, mala odejica je pa bila preozka in se je takoj odkrila, če se je malo obrnila. Zdaj sicer malo smešno izgleda, ker je polna postelja odeje, Dore pa nikjer

Amapak glavno da ji je toplo in udobno.
Bejba je včeraj dobila prvo darilo za rojstni dan, poganjalčka (hvala Rižkoo). Zdaj imamo pa težavo, ker za gledati ji je zelo všeč, ampak vsedla se pa res ne bo gor

Ah, bo že... Jaz pa še vedno ne vem kaj naj ji kupim, ker nikoli nisem ziher, da ji bo neka stvar všeč. Malo še imam časa, da razmislim.