IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica
Tiara, kako ste pa pri vas kaj
vreca ze .... prisla ? Za tvojo vreco sem prav vesela, saj ves.
haha, mM, hvala za tvojo pozornost

Vreča je danes končno prišla, sem happy, po vseh pripetijah in nezgodah jo končno imamo.
Zdaj pa še k bistvu

No, kar nekaj oktobrk 09 je spet

in med njimi tudi jaz

Ja, naša punca bo postala velika sestra
To sicer ni bil naš prioritetni projekt, saj smo razmišljali o malo večji starostni razliki - vsaj 2 leti, a nas je

malo prehitel in smo se potem kar hitro navadili na novo stanje

Zibali bomo junija, sem pa opazila, da zdaj 'pokrivamo' že vsak mesec od aprila do junija

No, in katera bo julija 2011?
Aha, še to sem hotela vprašat.. Tiste, ki imate majhno razliko med otročki, kako speljete večerno rutino? Mene najbolj to skrbi... Februarka, vem da sta tvoja dva sončka ravno toliko razlike kot bo pri nas.. Imaš kakšen nasvet?
Še glede vzgoje sem hotela pokomentirat. Pri nas z možem nimava zaenkrat nobenih problemov, se kar v večini stvari strinjava, se pa večinoma tudi sproti dogovarjava in ponavadi z argumenti podkrepiva določen pogled na vzgojo. Mu popolnoma zaupam in se mi tudi zdi prav, da vsak od naju vpelje svoj način vzgoje, važno pa je, da so načela še vedno ista. Nimamo pa problemov s tem, da bi ji on več pustil kot jaz, včasih se celo zgodi , da ji manj popušča, ker jaz ji kdaj že iz čistega miru, da se vsaj zamoti s kakšno neumnostjo.
Še to.. Kako umivate zobe? Pri nas je to misija nemogoče. Malo mi uspe podrgnit z mojim prstom, če me ne ravno ugrizne, s ščetko sploh ne smem v njena usta, sama pa ščetko ugrizne, potem pa jo vrže ven.
Na kahlico jo damo vsake toliko časa pred kopanjem, ampak ji ni uspelo še ničesar pridelat.
Ko berem, koliko vaši

že znajo, vidim, da je naša punca kar samosvoja.. Govoriti noče, hodit noče

Njen besedni zaklad je omejen na ababa, mama, gaga, brbrbr (tako da si s kazalcem po ustnici dela). Pokaže koliko je velika, kje ima trebušček, pošlje lubčka, prinese slinček pred vsakim obrokom... Več se pa ne spomnim. No, razume pa že več, še posebej takrat ko hoče.
Tako, sem se razpisala za nazaj.