anju - ja, imam sling walla boo (http://www.wallaboo.nl/en/products/baby-draagdoek-cotton/lily%20green). (ne znam skrajšat , me boste naučile?) je drugače super, se nič ne zavezuje, samo "daš čez ramo" in to je to. notri je še kar rad, samo problem je v tem, če hočem kaj delat, se moram ponavadi sklanjat in hrbet boli še bolj...
Drugače je bila pa predprejšnja noč še ena izmed hujših, od kar imamo Bena. Dobili smo zvečer obiske (prišli na večerjo) in so se spokali šele ob 1:30 (eni pa res nimajo filinga, sem večkrat omenila, da sem ful utrujena in da bomo morali vstat že ob 6). Mali je šel spat ob 20, se je zbudil ob 24, sem ga nahranila in je mirno zaspal. Ko pa so obiski odšli, je moj dragi prišel v sobo, prižgal luč in prestavil Bena, ki je bil čisto v kotu. S tem ga je seveda zbudil, sem bila tako jezna, da ni za povedat. Sem mu rekla, da ga on lahko miri celo noč…no seveda ni hotel spat, sem ga prestavila v najino posteljo. Je le zaspal, ampak se potem zbujal na vsaki dve urci. Včeraj sem bila čisto »fertik« cel dan, sem se vlačila po stanovanju ko kak zombi. Včeraj je bilo malo bolje, a ben še vedno ne spi dobro. Do 1h je ok, potem se pa kar zbuja, ga prestavim v najino posteljo, ker se mi ne ljubi na vsaki 2 min dude popravljat in ga mirit. Spalna vreča, v katero naj bi ga dala je pa za 1-2 leti, tako da bo treba kupit manjšo. Ga niti nisem probala notri dat…
Tybysy – nimam nobenega pametnega nasveta, želim ti pa, da bi se zadeve čimprej poštimale