IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami
punce, tole pa ni lepo. od petka nisem nic gledala tu, pa se vedno smo na isti strani... saj lepo, da klepetate na fb, ampak ni lepo do nas, ki ostajamo tu...
jst sem pa pogledala, a vas ni bilo
HB nisem šla kupovat zimske vreče. tooooplo

v športni del sem ga dala, ker se je v košari potil, čeprav ga nisem dodatno oblekla (samo bodi + hlačke + nogavičke) mu je prav lušno. ne protestira, ker je poležan, ne protestira, ker ne vidi mame. edino sonček ponagaja. drugače je pa tako firbčen, skoz vrti bučo in steguje rokice.
oblečem pa bodi z dolgimi rokavčki, bombažno jopco, če piha in je oblačno pa podloženo. samo hlačke, nič žabic. se mi zdi da so že mimo tistega da morajo imet 1 plast več kot mi, znajo že dobro uravnavat T. dekica za rezervo, velikokrat za senčko
par dni nazaj sem šla po T v vrtec. na hodniku je vzgojiteljica cartala enega od najmlajših, ker je imel vročino, so čakali mamico. vmes rihtam mulčka, ko pride ta mama. sem debelo pogledala "a tvoj je?!" kak teden preden sem rodila je s tem bolančkom hodila po večjega zdaj pa tak fant že. tako hitro gre. 1 2 3 bojo v vrtcu.... če ga bomo dobili. ok, to je druga zgodba.
danes sem prvič letos opazila lastovke
aja torek je šel mimo, nisem preverjala ali je brezplačna poštnina pri lekarnarju. ko bom, javim.
< Sporočilo je popravil anju -- 6.4.2011 12:51:45 >