IZVIRNO SPOROČILO: anju
jaz že komaj čakam da katera od oktobrk 2010 oznani novo nosečnost
Jaz tudi
Začela sem jest normalno hrano

- z izjemo oreščkov! te doktrine okrog hrane pri dojenčkih se pa res spreminjajo hitreje kot moda

Zaenkrat pri koži naše male ni spremembe (enako slaba

), kakanje pa se je končno malo umirilo - sicer ni še OK, ma vsaj nima več barve špinače pa tudi manj pogosto je.
hrana - pred enim tednom sem ji dala prvič malo krompirja in ji je kar šlo. Zdaj nadaljujeva z bučko. No, količinsko sva le na par žličkah, ma vsaj všeč ji je

Za pit pa ji dajem vodo iz kozarca - požirek ali dva, da se navadi. Zgleda, da bomo kar preskočili take in drugačne flaške.
oblačenje - ko je v vozičku, eno plast več kot meni, ker je na miru. Itak pa se raje nosi in jo še pregrejem, ko se stiskava
missD - dojenčki še nimajo alergije na cvetni prah, pojavi se okrog 2. leta. Verjetno se Jakobu solzijo očke, ker ima zamašen nos - mali imajo ozke solzevode in če je nosna sluznica otečena, solzice ne morejo odtekat v nos. Poskusi mu dobro čistit nosek, očke pa mu spiraj s fiziološko.
3x mami - verjetno boste dobili vrtec, ker je septembrček pa še dva vrtičkarja imaš (to pri nas upoštevajo). Za mojo so pa že povedal, da ne bo sprejeta, ker je oktobrka 1.9. še ne bo stara 11 mesecev.
< Sporočilo je popravil M&A -- 9.4.2011 9:49:40 >