IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami
BLOOM1, ja, vse so se odselile. bravo za vrtec! a ga bos dala noter? al ga bos se malo drzala doma, da boste skupaj po rojstvu otrocka? ne morem si predstavljat, kako ti uspe vse spedenat. ze res, da ne gres v sluzbo, sam vseeno. jaz imam obcutek, da imam samo se sluzba - voznja - kuhanje - pomivanje - likanje in da na koncu zmanjka energije in casa, da bi ga preziveli lepo vsi skupaj. se dobro, da mi moz res ogromno pomaga. kako bo to potem si sploh nocem predstavljat. kako si ti razporedis cas z otroci? mislim, z vsakim posebej.
pogosto pokukam z januarkam, da vidim, kako ste kaj ti in Najki.
punce, pogresam vas, pogresam nase klepete...
Alo,
kako nam to uspeva

,hm...nora tempa,dobesedno. Dan razplaniram do minute,včasih si mislim da bi bilo fajn če bi dan imel 48 ur,te bi še imela čas za RR

,tempa,tempa,tempa....

.In jaz sem pa še tak butec da MORAM naredit vse kaj si zaplaniram,drugač ne bom našla mira.Pralni stroj nam dela 24 ur,kopalnico počistim,posesam-vsak dan,obvezno.....pa bla,bla,bla

Pa seveda naš mali škrat zahteva pozornost.....skratka z eno roko čistim,z eno igram z malim

.Mož samo odpela otroke v šolo in vrtec in ga več ni

.Starejši sin(19) pa starejša hči(11) res v veliko pomoč.Tko da skupaj vse porihtamo....Celo če sem zelo utrujena,moja zlata hčerkica prevzame maliva jaz pa grem predremat pol urice,pa spet v zagon.Ona že zna jih animirat

da je red.Seveda to NI OBVEZNOST da mi pomagata,moram reč da sta "prostovoljca"

.Včasih pa tudi to prakticiramo,da odpelam otroke k tašče in se posvetim samo 1,ali gremo nakupovat(hčerkica)ali samo na kavo (z sinom),ali k ,naprimer,zobozdravniku te grem samo z eno ali enim.Upam da si razumela,ker jaz že spim.napol

.
Drugače,tudi mi dali pregled skoz,

tikataka,noseči smo 9t,PDP je prestavila na 22.01., vel.ploda 22,4 mm.Vse štima...
Najkica zelo san vesela za vaš

.Čestitam vam še enkrat.Upam da boš vseeno ostala januarčica
V vrtec,bom pa vidla,če bo mali dober,če ne bo jokal,bom ga dala,samo ko dopolni 1 leto.Če bo pa jokal pa .... te bo doma vsaj do decembra.Bom vidla kako bo bolje za nega.
Dobro zaj pa grem. Lahko noć.
N. 29.12.11