IZVIRNO SPOROČILO: missD
in kaj nej zdej s puzzlom k sta ga dobila?
Se tudi jaz sprasujem. Ravno sem jih hotla vecjemu spet nastavit, ker so tla postala hladna . Zadnjic sem mu dala ovcko pod rito, mehka in topla, samo ni tako primerna. Pa veliko igralno deko od ikee mu dam sam ne mores po tem avtkov vozit .
Nasa pupa je danes spala 8 ur, vceraj 9 se mi zdi... Ne vem, zgleda da je zacela podaljsevati noci in se sploh ne zbuja za dojit .
A je to za pricakovat al bi jo bilo bolje zbujat? Je pa res, da je podnevi vedno vec budna in je potem mogoce zmatrana za noc...
majabar jaz bi ga pristavila, ko bi cutila refleks. moje imajo timer in ko je cas za jest, se sprozi. obicajno takrat, ko je mala prespala uro za jest in potegnila dlje, pa se dojke bunijo. kako pogosto se ti pa refleks sproza?
aja tole bi se dodala, kar sem prebrala nekje pri LLL na MONu se mi zdi.
razlika med velikimi in majhnimi dojkami pri produkciji mleka. dnevno ga oboje pridelajo ravno prav za dojencka, razlika je v porcijah na obrok. vecje dojke lahko naenkrat ponudijo vec mleka kot manjse, zato so lahko podoji na daljsi cas, manjse imajo manj mleka na podoj, zato je lahko cas med podoji krajsi.
majabar ce spadas med manjse in je lucian povecal apetit, ga bos verjetno morala pogosteje dojiti in je najbrz zato mleko prej pripravljeno. potem je tudi logicno, da se na obrok ne naje, ce je cez dan pojedel povprecno manj od potrebe. samo ideja, ne vem ce je res v tem fora.
caroline1 jagode bi res znale bit krive. nas je alergicen nanje samo ne v veliki meri, je pa razlika v domacih kupljenih in v divjih, po divjih nima reakcije. Je pa koza v tem casu ful obcutljiva tudi zaradi centralne, ki zelo susi zrak in povzroca ksne ekceme pa srbecico.
mamamajca citrusi so tudi alergeni, samo tudi ni za izkljucit suhega zraka. enkrat sem kopirala neke podatke o prehodu alergenov v mleko, pa je odvisno od pojedene hrane, lahko pa se pojavi v nekaj urah ali naslednji dan. priblizno.
jaz sem tudi narocila grsko seno, bi moralo danes priti.
sirena najavlja lakoto... ceprav tudi malo jokca, ker ze cel dan kaka, prej 2 dni ni kakala in danes hodi vse ven.