srečkota
moj pa ni miren in tudi mene to meče iz tira. sej tavečji je tudi zahteval ogromno, samo je bil le siten. Vitanu pa ne vem kaj je. saj joka tudi med nošenjem, menjavanjem položajev... razmišljam da bi šla na dieto brez kml, samo nisem prepričana, saj je blato le malo zelenkasto, krče duda skoraj zaduši, ne bruha, mozoljčki so samo po obrazu... glede na to da nisem od mesa res ne vem kje bi dobila beljakovine če ne uživam mleka oz. mlečnih izdelkov. ne vem kaj naj, pa ni alergij v familji, ampak dete ni zadovoljno... ko se nahrani ni da bi bil 2min srečen. mogoče ima le velike težave s prebavljanjem... komaj čakam posvetovalnico.
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora
Anju, kaj zaen fotoaparat je tvoj nabavil? Dela ful lepe fotke, no človeški faktor ne gre zanemarit
Ste zadovoljni z njim? Sva se odločila da nekaj nabaviva, pa mal sprašujem...
kupu iz druge roke, ne delajo več. da mu pašejo stari objektivi gor. sicer me pa preeeveč vprašaš
super za mleko

js sem danes pojedla toooliko polente, sicer ne verjamem da določena hrana veča količino mleka, bomo videli. (pomojem prej zraste rit kot joški

)
2ursae mi2 greva na sprehod ko se naje, previje, med oblačenjem se hoče raztrgat na sprehodu pa zaenkrat ni bilo težav, zaprte učke

na začetku mu je svež zrak tako dobro del, da je še potem notri lepo rundo odspal. zadnje parkrat pa se zbudi že na vhodu ko se vrneva.
če spi doma ga seveda čakam da se sam zbudi, ga ne budim z oblačenjem, čeprav sva tako že zapravila sprehod, saj je potem deževalo.
tybysy eni priporočajo tudi hladilno mazilo za suho kožo. jaz rabim ribje.

pri Vitanu ritka ni čist ok od takrat na začetku ko se je vnela, še vedn ima dve rdeči nezaceljeni pikici pri anusu. rabim tudi praško pasto.
Alica84 prstanov ne nosim, prednosečniških kavbojk pa nisem še poskusla nase spravit. verjetno ostane kaj od teh +kg tudi na prstih?
Najki meni nč ne šiba ta rr
< Sporočilo je popravil anju -- 11.11.2010 21:58:12 >