A ma mala kaj rdečo ritko če ješ te piškote? Men se zdi da je mala imela potem ko sem se najedla piškotov rdečo ritko. Po mojem zaradi orehov. Pa ne da bi mela kšno alergijo, sam se mi zdi da so orehi dost agresivni in da je imela od tega rdečo...
Kar se pa hujšanja tiče - sej te bo mala pocuzala, sej je ornk jedec! Kolk pa še maš viška? Jst mam še 3 kilce. Sam te ne bojo šle tok hitr dol, ker to so po mojem te šlaufki ki so na trebuhu ostal...
Anju, smo se odločili da nismo cepili proti tuberkolozi. Sem mal po netu brskala, pa sem dognala da ni tako zelo nalezljiva. Pa tut če jo dobiš, ni prav velik verjetnosti da zboliš. Če se spomniš tistega primera ko jo je una med sestra imela v Lj porodnišnici. No, kolikor mi je rekla prijateljica ki je bila v stiku z njo, naj ne bi noben zbolel. Res pa je tudi, da so bili vsi 1 mesec na AB...
Rokice - Bina jih je tudi odkrila v smislu da jih skos daje v usta. Pa jeziček skos ven moli kot kakšna žirafa - prav okuša vse kar ji mimo pride
UZ kolkov v Lj ne delajo zato ker šparajo. Vsaj tako je men rekla una zdravnica, pri kateri smo bili na UZ.
Snežakinja krasno da ste tako dobro prestali cepljenje. Mene je kar malo strah, ker je Nik imel ful reakcijo. Valda je Bina nau mela!
Jaz pa z malima zdejle šibam h nam domov na novoletno kosilo. Nik in Bina bosta dobila še darila od DM. Jutri pa na morjeee

Joj kr ne morem verjet da ga bom letos vseeno vidla in celo lahko probala če je še zmer slan

Mam že skor vse napakiran. No za malo zdejle še sušilc suši tetrice in par cunjc, pol smo pa kompletni.