IZVIRNO SPOROČILO: missD
jooooj Pokora, a grem lahko zravn?
Lahko, lahko mamo še dva placa frej
2ursae kok mate pa vi luškano punčko! Sem mislila da ma Bina velik las (ker pač ni boldika), pa vidim da jih nima v primerjavi z Lučko nič
Anju, Vitan je pa tak kot je bil Nik - pleško

Pa tut gleda podobno kot je Nik gledu. Ti je pa res fuul podoben!
Tinaaleks, sem ponoči prav mislila na vas, če ste ok, k se nisi nič javila!
Vitamini - mi imamo D3. Dajem 3 kapljice. Niti pomislila nisem da ne bi dajala, ker ima mala fuul veliko ta veliko mečavo in ta malo tudi (pri tamali sta celo dve odprtini). To kar tele naši otročki vidijo sončka je čisto premalo da bi zadoščalo potrebam po D vitaminu. Sonček jim posveti samo malo na obrazek, ali pa še to ne, če so v košarcah.
Hranjenje - je nekako 5-6x na dan. Koliko poje pa ne vem.
Včeraj sta imela sestrina dvojčka sistematski pregled. Pa je P za fantka rekla da bi lahko imel kako kilco več. Pa vprašam koliko ima in pravi sestra da 16 kg in 98cm. Nik je pa dobro leto starejši in ima 106cm in slabih 15kg

No in kot kaže gre tudi Bina po njegovih stopinjah.
Sem pa včeraj doživela nekaj, kar pri Niku po mojem ne bom nikoli. Sedijo mali za mizo, pa sta Nik in sestrična za predjed jedla pršut. Bratranec ga pa ni hotel. Nakar čez ene 5 min začne jokat da njemu noben nič ne da za jest. Kar nisem mogla verjet, ker mi se pa pregovarjamo za vsako žlico.
Bolančki pozdravite se
Srečno in lepo praznovanje vam želim. V novem letu pa čim več zdravja in sreče!