Moj mrožek pravi da ma mala direkten prenos
No dobr, pol me nima kej skrbet! Je bolje tako kot da bi rabila kakšna odvajala. Smarnca, pa si probala s fejst sladkim čajem? A ti se strogo izogibaš mleka?
Pokora probala sem s fejst sladkano vodo, kamilicami. pa nč ni pomagalo. sej donc se je pol 2x pokakal. tko, da zdej mi bom pa čaj začela dajat čez dan, da več tekočine spije pa bo verjetno tut lažje kakal...bomo vidl.
mah strogo se ne izogibam mleka, ko mi zapaše to je blo ene 3x do zdej sem se prekršila pa sem spila kavo....sam drgač pa ne pijem...druge mlečne izdelke jem pa kokr tok sir ja, druge stvari ne. ne vem mogoče bo pa kaka kila šla dol prej

. še zmer se m plus 5 sam sej ni panike dokler dojim bom jedla kokr mi bo pasalo. pol ko bom pa nehala dojit pa itak začnem migat pa jest drgač.
tut Črt daje prste v usta, komaj mu folgam dajat dudo v usta. ja pa slini se tut..sam sem pa lih pregledovala knigico od Lenarta pa se je tut on ful slinil ob takmu času pa rokice je tut dajal v usta...tk, da verjetno raziskujejo zdej.
kok vaših se pa že prevali iz trebuha na hrbet al obratno? a je sploh že čas za to? Lenart je obvladal ta položaj pri manj kot 4 mesecih, mislim pa, da bo Črt poznej to osvojil, ker preveč spi. in nimava tok časa telovadit.
uf
Roberta zdej zdej bo prerastu košaro.
jst upam, da bomo mi zdržali čez zimo, da bo bolj toplo..sem se pa danes sprehajala zunaj pri -7 stopinjah. sem med potjo razmišljala ali je to ok za tamaučka al ne...pa pol ko sva pršla domov sem ga takoj pretipala, pa je bil ful topel, da ne govorim kok cotk sem navleka na njega preden sva šla, je bil res kot robot hihihi
2ursae si si kaj nabavla na razprodajah, je kej gužve?
majabar ti je ratalo najdit ta pravo knjigico? mah jst tut nism kej preveč za cunjice, ker ne veš kaj drugim paše. ni zmer tut drugim všeč kar je tep ane. tko, da sem bla res najbolj vesela kakih knjigic al pa bonov...kr tuki pr nas je res navada da en kup prjatov pride in prnese darila ..no prej vprašajo kaj bi rad mel pa sva kr rekla, da najraj bone. pol si pa že sam kupiš kar si hočeš...ja moj se pa še s športom ukvarja (zdej samo še ljubiteljsko)...in pol je takoj en kup obiskov...pa fucbalerji pa odbojkaši....joj mam čez glavo teh obiskov...še sreča, da je bil zdej ravno tak čas, da se še nismo za noben konkreten obisk dogovorili, zdej zdej se bo začelo.....a ve ste že dale skos obiske...no sej je tko fajn, ko pridejo na obisk..nč se ne pritožujem...
kpmk kot je
najki rekla al piškotki al pa tiste riževe kašice k se z mlekom mešajo, so tut bolj sladke.
je pa tko, da mi je ena v bolnici pravla, da njen tut nihotu več mleka pit in je zrastu kar na čaju gor.
pokora kok prej pa ponavadi jeste preden greste spat? uf se je verjetno vlekla tale ura, no važno, da je neki pojedu. pr nas je danes šel brez večerje spat...smo se prej kopali pol je bil pa tok zmatran, da ni spravil nč vase...ja če ni ritual tak kot ponavadi je že narobe.
pa tut jst mislim glede mleka, da je zlo dost v psihi.. no pa tut v počitku zlo ja. jst takoj vidm pr sep sem si donc eno tamalo pivo odprla, jutr bom pa verjetno še kakega, mam pestro cel dan pa še frizerja popoldne, po 4 mesecih...jao jao....pa verjetno bom mi bo frizer naredil par pramenov....sej je to dovojeno, če dojiš ane?
< Sporočilo je popravil smarnca -- 4.1.2011 20:58:38 >