writing-img

RE: Vedeževanje

clock-img

13.07.2012, 19:54

clock-img

alda

pencil-img

3570

in za zahvalu mu zdaj mal reklame delaš user posted image user posted image user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

13.07.2012, 20:00

clock-img

Milan1967

pencil-img

2

NE! želel sem samo povedati svojo izkušnjo...

clock-img

13.07.2012, 21:11

clock-img

trobentica123

pencil-img

70

Joj, kako ste nestrpni, do različnih prepričanj! user posted image  Vrjamem, da imajo nekateri ljudje sposobnosti vedeževanja ( tudi sama sem imela že dobre izkušnje), povem pa vam lahko tudi iz prve roke, da je veliko takih, ki niso niti približno "vidoviti". Pred leti je moja prijateljica ( ker ni imela drugega prihodka), delala na astro telefonu. Ko sem jo vprašala, kako lahko prerokuje, ko pa dobro vem, da nima tega dara... Samo zasmejala se je in rekla, da je tu vse stvar sugestije in dobo zastavljenih vprašanj...user posted image user posted image  Tolk o tem!! 

clock-img

13.07.2012, 22:40

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

pravi vedezevalci (al kak se jim pac rece) NIKOLI in NIKDAR ne racunajo; ce das, das, ce ne, pac ne.

imam izkusnje s tistimi "tazastonjskimi" in ja-nekateri imajo dar za to. in ce ima clovek dar, ga ima zato, da pomaga drugim in ne, da jih lupi za dinarjeuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

14.07.2012, 07:27

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

m-o-i jaz to gledam drugače. zakaj ne bi računali če se s tem preživljajo in jim je to edini vir dohodkov? a ti hodiš v službo zastonj? v končni fazi svoj dar uporabljajo in tžijo tudi drugi ljudje. slikarji prodajajo svoje slike in tudi koncerti glasbenikov niso zastonj... če gledaš s tega stališča se mi zdi normalno, da nekaj računajo.

drugače pa nisem bila še pri nobeni vedeževalki in izkušenj z njimi nimam.

clock-img

22.07.2012, 23:29

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

No meni je dolga leta nazaj Danny pravilno napovedal kdaj bom zanosila, sem pa bila enkrat pri eni ženski, ki sicer vedela je kaj določena karta pomeni, ni pa znala tega prav povedat. No in je rekla, da bom kao marca, naslednje leto, spoznala enega tipa, torej da bo prišel v moje življenje en drug moško. Iiiin, sem marca zvedela, da sem noseča user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem