IZVIRNO SPOROČILO: pajac
I'm not disorganized, I'm just flexible
Tole bi si najraje na majico natisnila
IZVIRNO SPOROČILO: naša beba
Ja, tak drobižek je, porodna teža 3135, danes pa 3350 - 18.dan... moj piščanček...
Naša beba, Livia je imela ob rojstvu 3100, sedaj (14. dan) jih ima 3310. Čez dan jo budim na 2h, ponoči pa pustim in se sama zbudi po dobrih 3h. Tako nama ravno znese 8 hranjenj v enem dnevu. Čez dan včasih prebedi 2 ali pa še celo pol 3 runde hranjenja, ponoči je pa za sedaj ok.
Sva pa s težo začeli napredovati šele, ko sem jo nehala dojit. Ko sem poskušala z dojenjem in je revica vlekla s prazne joške,bila pol čisto znervirana in tako utrujena, da še flaške ni pograbla. Odkar sva samo na flaški (jaz še na črpanju), pa vsakič po je od 40 do 80 ml.
IZVIRNO SPOROČILO: phelps
... Mi jo imamo čez dan v dnevni sobi, spi v košari od vozička, sicer pa po rokah in na blazini za dojenje. Ponoči je v svoji zibelki čisto zadovoljna. Tudi naša uživa naga, na pervijalni mizi je vedno veselo čebljanje.
Jaz jo imam tudi v zimski košari od vozička. Danes sem jo prvič položila na igralno podlogo z loki, pa je kar z zanimanjem opazovala igračke.
Plenični izpuščaji Jih ima kak malček? Naši so se naredili po zunanjih sramnih ustnicah in okrog ritke. Zadnje dni mažem samo z bepantenom, nič s hladilno. Danes sva bilo pa še cca 2h z golo ritko na igralni podlogi. Zraven sem prinesla kalorifer, da pikice ni zeblo. V toplem zraku je kar uživala, ne vem pa če bo to dovolj, da se ji izpuščajčki posušijo.
Uporabljam:
pleničke iz Hofra (sedaj sem jih zamenjala za tiste iz DMa), hladilno mazilo od Gorenjskih lekarn in bepanten lotion.
Ima katera slabe izkušnje s čimerkoli od naštetega, oziroma nasvet, kako ji pozdravit izpuščejke?